perjantai 25. heinäkuuta 2008

Kaunein kesäkeidas

Kukat pihalta ruokapöytään tuovat tuoksua ja aurinkoa. Laventelit ovat täydessä sinisessä terässä, hansaruusu kukkii jo toista kierrosta ja syyshohdekukat ovat keltaiset, aurinkoakin kirkkaammat. Väriyhdistelmä on hauska ja herkullinen.

Hesarin Koti & Tyyli-osiosta luin Kesän kauneinta puutarhaa etsitään verkossa. Kisaan voi osallistua lähettämällä kuva omasta puutarhasta elokuun 20. päivään mennessä, osoite HS.fi/puutarha. Samaisessa osoitteessa voi myös osallistua äänestämällä kauneinta kesäkeidasta.

Minua kiinnostaa nähdä millaisia keitaita on toteutettu parvekkeille ja terasseille. Niissä tila ja puitteet asettavat rajoituksia, mutta antavat myös mahdollisuuksia omaperäisiin toteutuksiin.
Jätetään seurantaan ja äänestetään.

5 kommenttia:

 1. Meilläkin on viihtyisä keidas kallionkolossa, mutta sitä ei voi puutarhaksi nimittää. Kilpailut ei oikein enää innosta, on nuorena tullut sähellettyä riittävästi. Mutta seuraaminen on aina mielenkiintoista, voi varastaa ideoitakin.

  VastaaPoista
 2. Miten kaunis kukkakimppu !
  Minulla oli aikoinaan vuokraviljelypalsta,jolla viljelin ainoastaan kukkia ja erityisesti hajuherneitä ja niitä kimppuja oli sitten koko koti täynnä ja kaikki aika meni niin ihailuun.Ehkä vielä...
  Runoketju oli niin hieno idea ja 24 tunnin pohdiskelun jälkeen olen saanut 2 riviä aikaiseksi.
  Kirjoittaa kyllä Tommy Tabermankin kahden rivin runoja esim
  "Kun ruoho on vihreää
  se on vihreää pimeässäkin "
  PS Mistäköhän napista painamalla saa tuon " vanhemmat tekstit" blogiinsa ?

  VastaaPoista
 3. Leijonainen
  Samaa ajattelin minäkin, pitää seurata mitä keitaita sinne ilmestyy ja voisihan sitä äänestääkin.

  VastaaPoista
 4. melita,
  sinulla oli runo, jossa sanoma sisälsi syvän totuuden, hyvin kiteytetty.
  Tuo vanhemmat tekstit valikoituu sieltä blogin perustamisen valinnoista.
  Katsoin, että sinulla on oikeassa blogipalkissa hyvin vanhempien blogien kategoriat vuosittain järjestetty, tarvitsee vain painaa haluaamaa vuotta ja rullata sen jälkeen tekstejä.

  VastaaPoista