tiistai 26. elokuuta 2008

Milanon messuilta uutuuksia

Sisustuksen uudet tuulet saavat alkunsa Milanon messuilta. Joka vuosi esitellään sisustusuutuuksia, joista osa jää elämään vuosiksi, muuttuu klassikoiksi ja osa unohtuu. Aina kuitenkin messuilta lennähtää vaikutteita tänne pikkuiseen Suomeen saakka. Kun seikkailin muutama päivä sitten Metropolitan Homen sivuilla, poimin sieltä muutamia Milano-2008 uutuuksia.

Kartellilta on tullut uusi Frilly-tuoli. Tässä se on keltaisena, joka on taas yksi tämän hetken väreistä. Materiaalina on polykarbonaatti. Kartellin tuoleissa on erinomainen istuinmukavuus, johtunee huippudesignereista.
Poliformin Park-divaani jatkaa runkorakenteesta tasoksi. Huomatkaa hauska seinäkuviointi. Senhän voisi toteuttaa magneettimaalilla ja -kirjaimilla tai maalatulle pinnalle tarrakirjaimin. Kekseliäs kirjoittaisi tällä idealla runon tai mietelauseen tyyliin, Oma koti kullan kallis. Eikös se pidäkin paikkansa, kallishan se koti on.
Tämä laatikosto on värikkään hauska ja pirteä työhuoneeseen, makuuhuoneeseen tai eteiseen.
Stack tekijänä Established and Sons.
Pitääkö tuolin huputuksen olla aina tiukka ja istuva. Eikö sitä voisikin tehdä vähän rypyttämällä rennosti. Ruusukangas sopii tähän tyyliin. Tuoli on Sharpei Cappellinilta.

2 kommenttia:

  1. Hieno tuo divaanin takana oleva tapetti. Toteutusehdotuksesi myös tosi hyvä. Viimeisestä rypytetystä tuolista voisi ottaa idean ja päällystää uudelleen tv-tuolini. Silloin siihen uppoaisi vielä makeammin.

    VastaaPoista
  2. leijonainen,
    eikä saakin pienillä konsteilla vaihtelua aikaiseksi.

    Minustakin tuo ryppytuoli oli hauska ja sen voi toteuttaa muutaman eu7ron palakorista löytämällä kankaalla. Ei harmita, jos ei tule kovin pitkäikäinen.

    VastaaPoista