tiistai 19. elokuuta 2008

Elokuussa terassilla

Kävin läpi netin kuvakokoelmaani. Eilen ottamissani terassikuvissa on valkoista ja vihreää. Tämän vuoden väriskaalaa. Valkoisia pelargonioita, valkoisia petunioita, valkoisia miljoonakelloja. Päivänsini kukkii valkoisena, mutta myös pinkin ja sinisen sävyissä. Päivisin se on kuitenkin vihreänä. Sen tapana on avata kukat öisin ja niitä voi ihailla vielä aamulla.

Viime vuoden 2007 terassikuvissa elokuun alussa näkyi paljon pinkkiä. Pelargonioita, petunioita ja värikästä värinokkosta. Ahkeraliisat olivat valkoiset ja pikkuorvokit sinisiä. Aivan erilainen värimaailma ja tunnelma. Värit vaikuttavat tunnelmaan ja jopa tyyliin.

Mikä väriskaala ensi vuodeksi. Olisiko se sekoitus valkoista ja pinkkiä. Köynnöksiä edelleenkin. Olen jo aloittanut päivänsinen siementen kuivaamisen. Pidän niiden vihreydestä, joka siivilöi valoa kauniisti.

6 kommenttia:

 1. Totta, värit muovaavat tunnelmaa tilassa - kaunis elävä vihreä on muuten yhteistä molemmissa kuvasarjoissa:)

  VastaaPoista
 2. Valkoiset kukat ovat ihania, minäkin sain eilen valkoisia ruusuja. Käypä katsomassa mitä muuta sain tämän päivän blogissa. Musiikkilahjasi on ihana, mutta en saa sitä auki, enkä tiedä etsiä nimellä. Kerro esittäjä, niin yritän sitä kautta. Haluan sen blogiini, että muutkin voivan kuunnella. Hieno idea KIITOS!

  VastaaPoista
 3. Inkivääri, kiitos vierailusta. Kävin katsomassa Lapin kuvasi. Tunturit ja taivat, tämä kaunis maisema ja niin kauas kuin silmä siintää.

  VastaaPoista
 4. Leijonainen,
  Minulla se moka on käynyt, en millään muista mitä nappeja taas painettiinkaan, että kommenttilootaan saa toimivan linkin. Vaikka you tubeen.
  Voisiko joku viisaampi kertoa. Tein aivan normaalisti talleitin ctrl ja c painalluksella ja yritin avata ctrl ja v painalluksella kommenttilootassa, mutta linkin teksti tuli ei auennut.

  VastaaPoista
 5. Minulla on ollut jo usean vuoden into laittaa aina punavalkoista; paljon Markettoja ja valkoisia ja punaisia petunioita. Tänä sateisena kesänä petuniat ovat kyllä kärsineet aivan suunnattomasti, joten täytyy ensi kesänä miettiä laittaako niitä enää varsinkaan avopaikkoihin.. ikkunan alla ne ovat vähän paremmin kestäneet, kun siinä on markiisi päällä suojaamassa.

  VastaaPoista
 6. sisustan ja sepustan,
  Petuniat eivät kyllä menesty sateisina kesinä avomaalla.
  Meillä ne ovat terassilla ja täysin kastelun varassa, tosin niitä saa kastella lähes joka päivä keskikesällä.

  VastaaPoista