tiistai 7. kesäkuuta 2011

Tiistai on toivoa täynnä


Tänään puuhasteltiin tekniikan puolella. Aamulla pirahti puhelin.  Päivää DNA:sta, tarkistamme liittymäänne. Onko tarkoitus laskea hintaa, kysyn. Kyllä sitäkin, sanoo herra DNA.  Nyt piti kaivaa laskut esille, kertoa summat ja vertailla. Olipas kallista. Olen ostanut liittymän ja puhelinkoneen, sekö siinä maksaa se puhelinkone. Nyt on otettava yhteys Asiakaspalveluun, sanoo herra DNA  Otin yhteyttä, enhän enää muista mitä kaikkea puhelinkoneeni tarjoaa. Asiakaspalvelu vastasi nopean ystävällisesti, ei siis sitä parjattua odotusta.
Naishenkilön kanssa tutkittiin, mistä kaikesta maksan. Minulla oli puhelimessa nettiyhteys, joka maksaa 10 €/kk. En ollut muistanut koko asiaa, se poistettiin heti. Kuljetan aina kannettavaa mukana se riittää. Puhelinkone maksaa vain 2 €/kk  ja tulee maksetuksi 31.8.2012, se saa olla.
Teillä on nyt Inno-liittymä, jos vaihdetaan Onni-liittymään alenee kuukausimaksu 0,90 eurosta 0,60 euroon, sanoo neiti Asiakaspalvelu. Okei mielelläni Onnin otan.  Kaikki vaihtuu siinä silmänräpäyksessä ja rahapussini pullistuu. Olipas hyvää palvelua tällaiselle tumpelolle, joka ei osaa omia etujaan valvoa, kiitän ja naurahdamme molemmat.

Kun avasin sähköpostin, oli siellä viesti. Tulen tänään klo 15.00 asentamaan uudet levyt tietokoneen kiintoasemaan, luen postista ja vastaan, sopii. Kolme tuntia on asennettu ja uusi Windows tuli samalla. Kone olikin jo aika hidas, mutta ei ole enää. Nyt aukeaa siinä silmänräpäyksessä.  Teksti näyttää ajureista johtuen isolta ja se on hyvä asia. Toivon, että teillä se näyttää entiseltä eikä täytä koko ruutua.
Perjantaina hoidan itseäni ja menen kampaajalle. Kaikki näyttää olevan sitten taas kunnossa. Tietokone onkin arveluttanut minua jo jonkin aikaa.  Samoin hiukseni ovat käsittelyn tarpeessa.

Sunnuntaina huomasin, että isot haahkat olivat lennähtäneet Aurajokeen uiskentelemaan. Kun kohotin katseeni kohti puiden latvoja, purjehtivat unelmat  puiden latvuksissa. Turku Euroopan kulttuuripääkaupunki elää nyt taiteen keskellä ja me kaupunkilaiset siinä mukana.

Turun Myllysiltaa rakennetaan kovaa vauhtia sortuneen tilalle. Toissa yönä sinne on kuljetettu jo kansirakenteita. Silta valmistunee syyskuun alussa. Tämä riippusilta ei ole Myllysilta, eikä tätä siltaa ole rakennettu kuukausia. Jokunen aika sitten huomasin, että se oli vain ilmestynyt  tuohon Kauppiaskadun päähän. Siltaa pitkin voivat hätäisimmät oikaista, jos arvelevat pysyvänsä sillalla. Olisin sunnuntaina mielelläni oikaissut. Jätin väliin, kun tasapainoni olisi kuitenkin pettänyt keskellä Aurajokea.

6 kommenttia:

 1. Välillä on hyvä huoltaa niin koneita kuin ihmisiä. Mie en kerkee parturiin :( Suutarin lapsella ei ole kenkiä syndrooma...

  VastaaPoista
 2. HIenoa että kone toimii taas hyvin.Minulta romahti Windows joku aika sitten,asennettiin uusi sellainen ja nyt toimii minullakin paremmin:)

  VastaaPoista
 3. Maketsu,
  On nyt hyvä mieli, kun sain ajoissa tietokoneen taas hyvään kuntoon.
  Ja perjantaina hiukset.
  Niin se on, että suutarin lapset kulkevat melkein avojaloin.

  Yaelian,
  Kyllä joskus on hyvä antaa koneille uusia voimia ja uudistaa niitä.

  VastaaPoista
 4. Joskus unelmat eivät nousekaan taivaalle vaan juuttuvat puiden oksiin :-} Hienoja juttuja tarjoaaa kultturipääkaupunkius Turussa, light-version Myllysillastakin.

  VastaaPoista
 5. Demetrius,
  Täällä on kovin monenlaista nähtävää jakoettavaa.

  VastaaPoista
 6. Kaikkea jännää siellä Auran rannoilla tapahtuu nykyään.

  VastaaPoista