keskiviikko 18. elokuuta 2010

Keittiössä

Tänä aamuna oli syksyistä tuoksua ilmassa. Sade sen toi tullessaan.  Nyt on aika katsoa kotia taas sillä silmällä,  jotain pitäisi tehdä. Aloitin maanantaina keittiöstä.  Siivosin ja järjestin kaikki kaapit. Yllättävää miten nopeasti järjestys muuttuu, aina on jotain väärissä paikoissa. Hylättäväksi löytyi taas tavaraa. Ihmettelen hiukan kuinka sitä joka vuosi löytyy.  En vielä reväytä keittiötäni kuvina tänne, on hieman keskeneräistä. Odotan  uutta kylmäkeskusta entisen reilun kahden vuoden ikäisen tilalle. Sitä odotellessa meillä on tilapäisinä kodinkoneliikkeestä annetut  jenkkikaappi ja arkkupakastin tungettuna keittiöön ja tietenkin se tyhjä kylmäkeskus.
Ihailen nyt kuvan kodikasta keittiötä. Iso magnolian oksa on ihastuttava keittiön pöydällä. 
Nyt hermostuin lopullisesti. Yritin lähettää pelargoniakuvaani seuraavaksi tänne ja blogger lataa ja lataa. Mitään ei siirry. Kuvanlatauskin on muuttanut muotoaan. Kuin vahingossa sain otsikon kuvan tänne.
Kiitos Elle Decorille, jonka sivuilta kuva on. Parempia bloggausaikoja odotellessa mukavaa illanjatkoa ja huomista päivää kaikille.

13 kommenttia:

 1. Nuo magnolian oksat tuossa kuvassa ovat tosiaan aivan ihastuttavat!
  Kumma kun syksyllä haluttaa aina uusia paikkoja jollain lailla - meilläkin on monta syksyä aloitettu aina joku rempan poikanen. Niin tänä stksynäkin viikolla 36 tai 37 alkaa keittiöremppa; seinät, kaakelit, kalusteet ja joitakin koneita uusitaan! Tuskin maltan odottaa!

  VastaaPoista
 2. maaretta,
  Toivotan onnea keittiörempallesi.
  Meillä tehtiin remppa 2008 keväällä. Kaikki meni muuten hyvin paitsi nuo keittiökoneet. Kaikkien kohdalla on tehty takuukorjaukset paitsi astianpesukoneen.
  Vaihtoon menevät kylmäkeskus (korjattu kerran ei auttanut) sekä uuni, korjattu kaksi kertaa ja nyt menee vaihtoon.

  VastaaPoista
 3. Voivatko kodin koneet mennä jo näin nopeasti nykyään rikki?? Saas nähdä miten meille käy?Tosin nyt ei koneista uusita kuin liesi ha liesituuletin, muut vaihdettiin jo viime syksynä uusiin. Toivottavasti teiläkin olisi nyt onni myötä noiden tulevien vaihdosten kanssa!

  VastaaPoista
 4. Ihanat oksat! Muistan sen postauksesi rikki menneistä kylmälaitteista,aika uskomatonta että ne niin nopeasti hajosivat!
  Bloggerin kanssa on ollut vähän ongelmia viime aikoina...mutta kyllä se pian korjautuu.

  VastaaPoista
 5. Keittiöt ovat aivan ihania paikkoja kodissa. Niihin kannattaa satsata ajatusta ja vaivannälöä.

  Kaunis kuva jossa silmä lepää :)

  VastaaPoista
 6. Ihanne keittiö, millainen se oikeasti on, no toimiva tietenkin.
  Kuvan keittiö on mukavannäköinen kokonaisuus.

  VastaaPoista
 7. Kävin Kuopion asuntomessuilla peräti neljä kertaa :). Ehkä siksi että messut ovat nyt niin lähellä - ja, myönnän, järvi kiehtoo aina vaan. Koti järven rannalla, toteutuisiko joskus.

  Kuvasi on kodikas, ja innolla odotan aikanaan postaustasi omasta keittiöstäsi.

  KOTONA-blogissasi on varmaan taas kaikenlaista herkullista viemiseksi omaan keittiööni...

  VastaaPoista
 8. Huoh, näyttää NIIN ihanalta jopa tuo puukatto modernissa ympäristössä! Ja vaihteeksi tuollaiset tuolit. Ja tuo oksa.

  Reipas valkotornado on pyyhkäissyt teidän keittiössä, tulisipa meillekin.

  VastaaPoista
 9. maaretta,
  Olemme toivottavasti poikkeus, joille on käynyt näin kalpaten koneiden suhteen. Nyt odotellaan, jos uudet koneet pelaisivat kun nyt ensin tulisivat.

  Yaelian,
  Ja ei ainakaan huonoista merkeistä ollut kyse. Vaikka kaikkihan nykyään tehdään osissa eri komponetteina ties missä ja kasataan sitten ns valmistusmaassa kokoon. Olisiko se lopulta syynä laadun heikkenemiseen.
  Keskiyöllä blogger eilen jo toimi, toivottavasti jatkuu.

  Rita,
  Nyt kun olen alkanut harrastamaan ruokaa, niin keittiöstä on tullut entistä keskeisempi osa kodissamme.

  Zilga,
  Nyt osaan arvostaa hyvää ja toimivaa keittiötä, kunhan saan ne tulossa olevat vielä tänne.

  Lastu,
  Tervetuloa taas tänne virtuaalimaailmaan.
  Kun olette uutta kotia harkitsemassa, luulisin, että messut kiehtovat. Luinko oikein rivien välistä, että alue järvimaisemalla kiehtoo myös. Onnea
  tulevaan.
  Kotona-blogissa on oltu joka päivä ahkeria. Ruuanlaitosta on tullut jo mukava harrastus, keksin joka päivä uutta ja maistuvaa.

  Katriina,
  Minäkin ihastelin tuota kokonaisuutta ja kattoon kiinnitin huomioni. Tuolit olivat aivan ihanat. Olisiko wieniläis-klassikoiden vuoro taas.

  VastaaPoista
 10. Terveisiä kesälomalaiselta. On tainnut vähän venähtää tämä lomani, mutta kyllä tästä virkistyn, kun helle helpottaa.
  Kiitos sinulle kovasti käynnistäsi näyttelyssäni :-)

  VastaaPoista
 11. Uuna,
  Tervetuloa takaisin taas tänne.
  Näyttelysi oli niin piristävä, mukava astua satuhahmojen jalanjälkiin ja kulkea retki lapsen lailla.

  VastaaPoista
 12. Se on ihana fiilis, kun kaikki tavarat ovat omilla paikoillaan ja järjestyksessä...
  Saisipa puhtia, ja varsinkin aikaa kaappien siivoukseen... No ehkäpä sitten kun lumi tulee maahan ja työkiireet rauhoittuvat ; )

  VastaaPoista
 13. sariw,
  Nyt kun ilmat viilenee niin tahti sisällä tiivistyy sateen piiskatessa ikkunaan. Ja kohta on komerot kunnossa, näin ajattelen, toteutus on taas ihan muuta. Mutta innostuksen puuskia tulee hetkittäin ja silloin saa jotain aikaiseksi.

  VastaaPoista