maanantai 8. syyskuuta 2014

Blogiarvonta on ratkennut

 Suunnitelma  koko 43x33cm
Ensiksi tahdon kiittää teitä kaikkia synttärionnitteluista ja osallistumisestanne arvontaan. Olin todella yllättynyt, että teitä oli niin paljon, yhteensä 204. Oli mukava lukea positiivista ja jopa ylistävää palautettanne. Taiteilijalle vastaanotto oli iso iloinen yllätys. Palaute on aina inspiroivaa etenkin luovalle tekijälle.  Ikävä puoli on se, että voin arpoa vain yhden palkinnon.  Random  arpoi voittajaksi
kommenttinumeron 103.
Voittaja on Anonyymi Sann--- kommenttinumero 103. Sann, lähetän sinulle tiedon voitosta ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.

 
 Tässä koko arpalippujen nivaska tulostettuna ja kommentit numeroituna.

 Sommitelma, koko kehystettynä 43x33cm
Koska teistä usea oli aidosti kiinnostunut  Juhanin maalauksista, kerron hieman informaatiota taulujen teknisistä vaiheista. Kun tilaaminen kiinnostaa, sähköpostilla voidaan lähettää kuvia maalauksista ja tietoa hinnoista.
Juhanin maalauksia voi tilata suoraan häneltä, juhani.melender@gmail.com.  Teoksia voi katsella nettivivulta www.juhanimelender.com. Nettisivuja uusitaan jossain vaiheessa ja sivuilta jäävät pois jo myydyt taulut ja sinne lisätään uusia. Maalauksia on nähtävillä myös Sisustuksen Koodissa ja ne ovat myytävänä. Turun Taidelainaamosta voi vuokrata tauluja noin 20 euron kuukausivuokralla, vuokra määräytyy taulun hinnan mukaan. Lähiaikoina tauluja on tulossa sinne lisää.

Laitan tähän postaukseen  kaksi maalausta, ylin on kehystetty ja molemmat on maalattu akryylilla, jota hän enimmäkseen käyttää. Lasin alle kehystettävät maalataan 300-400 g paksuhkolle paperille, joka sopii juuri akryyli/öljymaalauksiin. Tauluun asennetaan happovapaat taustapahvi ja paspartuuri.
Sen jälkeen valitaan kehys laseineen ja taulu kehystetään. Ylimpään on valittu musta puukehys, mutta hän käyttää myös valkoisia kehyksiä.  
Alin maalaus, josta näkee, että sen kehystäminen ei ole vielä alkanut, on myös akryyli ja paperille maalattu. Seuraavaksi alkaa kehystäminen yllä kerrotulla tavalla. Taulun taakse lisätään maalauksen tekniset tiedot ja nimi.
Yksittäiset lasialustaulut lähetetään ilman kehystä ja lasia postitse. Maalauksessa on paspartuuri ja taustapahvi ja ostaja kehystyttää itse maalauksen.

Kiitos vielä kerran teille kaikille mukanaolosta ja onnitteluista.

4 kommenttia:

 1. Tämä on mennyt minulta ihan ohi!

  VastaaPoista
 2. Onnittelut voittajalle!

  Ja harmittelut itselleni, sillä merkkipäivä on mennyt kokonaan ohi, onnittelut siis! Olen kesän aikana ollut niin paljon offline, etten tiedä msitään mitään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, unohdin ihan kertoa, että nuo työt ovat niin upeita, kävin ihastelemassa lisää kotisivuilla.

   Poista
  2. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Kiitos onnitteluista.
   Mukava, että kävit katsomassa Juhanin töitä.

   Poista