maanantai 25. toukokuuta 2009

Erittäin salainen salaliitto

Elokuinen päivä oli jo hämärtymässä iltaan. Aurinko punersi metsänreunan takaa. Einari ajoi Pohjanmaan tasaisessa peltomaisemassa. Tie oli yksitoikkoisen suora ja molemmin puolin levittäytyivät tuleentuvat viljapellot. Raskas päivä väsytti. Einarin silmät olivat lupsahtamassa umpeen.

Yhtäkkiä Einari havahtui ja terästi katsettaan. Metsäreunan takaa nousi valaistu ovaali esine. Einarista se näytti lautaselta. Se liikkui matalalla taivaankantta pitkin. Einari näki aivan selvästi, että lautanen hohti himmeää valoa ja sen perässä kulki kirkas valovana.

Einari ajoi tienpientareelle. Pysäköi autonsa. Hän katsoi lumoutuneena kuinka valoisa taivaankappale eteni alemmas ja alemmas. Hän näki selvästi, että se laskeutui viljapellon takaa siintävän metsän reunaan.

Einari ei epäröinyt hetkeäkään, vaan lähti ylittämään ripeästi peltojen läpi olettamaansa laskeutumispaikkaan. Saavuttuaan metsän reunaan hän harhaili jonkin aikaa. Kunnes siinä se oli - laskeutumispaikka. Ohrapelto oli lakoontunut muutaman aarin kokoiselta alueelta maahan saakka. Einari kyykistyi maata kohti, kulki kumarassa etsien lisää merkkejä. Häntä harmitti, että kamera ei ollut mukana, jolla hän olisi voinut ikuistaa kaiken näkemänsä. Pian hän löysi neljä pyöreää painautumaa lakoontuneelta alueelta. Tähän oli laskeutunut äskettäin jokin lentävä alus, ajatteli Einari.

Kotia kohti ajaessaan Einaria ei enää nukuttanut. Aivot toimivat kristallin kirkkaina. Hän oli pari päivää sitten lukenut Pohjois-Korean ohjuskokeiluista. Koko maailma tuomitsi ne. Einarista oli täysin selvää. Pohjois-Korea on kehitellyt vakoilu/tiedustelusatelliitin, joka liikkuu avaruudessa. Siitä lähetetään tarkoin harkitusti ja huomaamattomasti tiedustelukomponentteja maapallolle.
Niiden tarkoituksena on vakoilla eri maiden puollustusjärjestelmiä ja sotateollisuutta.
Nyt oli vakoilukosketus Pohjoismaihin, Suomesta matka jatkuisi Ruotsiin ja lopulta USA:han.

Einari päätti selvittää muut samaan aikaan tiellä liikkuneet. Kysellä muiden havaintoja. Hän ei tavoittanut ketään. Lähipiirilleen hän kertoi havainnoistaan ja sai osakseen myötäileviä vastauksia. Muut olivat samaa mieltä, kyseessä on vieraan maan salaliitto. Salaliittoteoriaansa uskoen Einarilla on aina matkoillaan mukana kaukoputkella varustettu kamera dokumentointia varten.

Tänään Einari sai tiedotusvälineistä kuulla, että Pohjois-Korea on tehnyt maanalaisen ydinkokeen ja laukaissut kolme lyhyen kantaman ohjusta. YK:n turvallisuusneuvosto on kokoontunut hätäkokoukseen. Etelä-Korean hallitus ja maat ympäri maailmaa ovat erittäin huolissaan. Huolissaan on myös Einari. Vakoilualuksen kohtaamisen jälkeen hän tiesi odottaa ydinkokeita. Seuraavaksi ovat vuorossa ydinkärkiohjukset.

Pakinaperjantai 130. haaste - Salaliittoteoria

9 kommenttia:

 1. Sun pakinat ovat aina niin hyviä! Ja hyvin olit osannut yhdistää tuon uutisen Pohjois Korean ydinkokeista ja Einarin tarinan.

  VastaaPoista
 2. Yaelian,
  Itseasiassa kirjoitin tämän pakinan lauantaina tietämättä mitä tänään on tapahtunut. Lisäsin tuon viimeisen kappaleen tänään tapahtuneiden mukaan, kun kuulin uutiset.

  Muuten tuo valoilmiötapahtuma on nähty muutamia vuosia sitten ja näkijä on kertonut sen minulle. Nimi on muutettu.

  VastaaPoista
 3. Ohos, täällä on aloitettu poliittista trilleriä...
  Mielenkiintoinen pakina, jossa kivasti yhdistetty mielikuvitus ja todellisuus. Tai olisin siis sanonut noin, mutta kun jo mainitsit että kumpikin on tosi tahollaan, onkin siis tehty todesta taru.

  VastaaPoista
 4. Ompa Einari osannutkin oikeaan paikkaa oikeaan aikaan. =)


  Harmi kun se kamera ei silloin ole mukana kun sille olisi erityistä käyttöä...

  VastaaPoista
 5. Jälleen mahdottoman mukava pakina. tavallaan ajankohtainenkin.
  Tuli myös mieleen pohjoisen ufo-tarinat.

  VastaaPoista
 6. Sirokko,
  Todellisuuspohjaa on ja valitettavasti juuri nyt on toteutunut se mitä Einari oli ounastellut

  UnaR,
  Nyt on kamera aina mukana.
  Se onkin uskottavuuden tae.

  aimarii,
  Monenlaista epäuskottavalta tuntuvaa sattuu myös täällä Suomessakin

  VastaaPoista
 7. Tämä oli ajankohtainen - jopa edellä aikaansa kuten huomaan.

  Hmmm.... Ei kai Arleenalla ole tietoja, joita meillä tavallisilla ihmisillä ei ole??? Ehkä olet itse osa tätä suurta salaliittoa...

  VastaaPoista
 8. allyalias,
  Kukapa tiettä missä salaliitossa ollaan. Mutta oikeaan osunut ennakointi oli sattumalta

  VastaaPoista
 9. Hieno pakina ajattelin heti kun luin sen alkuviikosta - ja nyt kun luin viimein kommentitkin niin tajusin sen olevan vielä hienompi ajankohtaisuudessaan...

  VastaaPoista