tiistai 6. huhtikuuta 2010

Töissä ja terassilla

Tänään myöhästyin hieman työpaikalta, mutta se ei tahtia haitannut. Sopivan kiireistä ja mukavaa oli. Keskipäivällä kävin kynsihoidossa. Muutin hieman tyyliä, en ottanut enää "ranskalaisia ", vaan normaalit kynnet, vaalean pinkkiä helmiäislakkaa päälle. Mietiskelin hoitajan kanssa, jos palaisin rakennekynsistä takaisin omiini. Parhaiten se onnistuisi loivalla laskulla eli kahden viikon välein hoitamalla, kunnes omat kynnet ovat saavuttaneet kasvutavoitteen. Mietin nyt kuukauden ja palaamme asiaan toukokuun alussa.

Kotona katselin taas sillä silmällä terasseja ja puutarhoja HGTV:n nettisivustoilta.   Lainasin sieltä tänne kivan vesiaiheen. Suihkulähde tämä ei ole, vaan virtaava pöytä. Ihastuin kovasti, helteisinä kesäpäivinä virvoittavan veden solina olisi mukavaa ja viloittavaa.
 Terassilla  voisivat rehevät viherkasvitkin olla hyvä vaihtoehto. Ei aivan kokonaan kuitenkaan, kyllä joukossa pitää olla kukkivia kukkia. Ne valkoiset pelargoniat ja jotain muuta. Kappas vaan sielläkin virtaa vesi seinästä. Saako Suomesta tuollaisia ollenkaan, en ole ainakaan nähnyt. Tämäkin kuva HGTV:n.

13 kommenttia:

 1. Ihania nuo solisevat vesijutut! Sellainen on rentouttavaa ja rauhoittavaa sellaisenaankin, saati sitten ulkona vihreässä ympäristössä. Toivottavasti löydät jonkin sopivan systeemin terassillesi:)

  VastaaPoista
 2. Ihanaa katsottavaa! Ja tuolla HGTV.llä upeaa. Nämä virtuaalishoppailureissut ovat sitten ihanaa ajanvietettä. Eikä käy kukkaronkan päälle;)

  VastaaPoista
 3. Hmm... ylenpalttisen siisti lattia siellä. Onkohan sellainen todellisuutta?

  VastaaPoista
 4. Tuollainen terassi olisi ihana!
  Itselläni ei ole koskaan ollut rakennekynsiä,mutta ne ovat kyllä kauniit...

  VastaaPoista
 5. Solisevat vedet ovat musiikkia korville!

  VastaaPoista
 6. Katriina,
  Minä niin haluasin terassille solisevaa, mutta miten saan sen toisen, jolla on 50%:n päätäntävalta olemaan kanssani samaa mieltä. Taitaa tulla pattitilanne. Katsotaan miten käy.

  Rita,
  Tosiaan rahaa ei kulu, mutta mieliteot lisääntyvät.

  isopeikko,
  Se oli just kuvauksia varten pesty ja puunattu. Ei se noin siisti voi olla.

  Yaelian,
  Niin siitä minä haaveilen.
  Olen nauttinut rakennekynsistä, mutta tekisi mieli olla jo omillaan.

  marjamatilda,
  Se on totta, niin rentouttavia

  VastaaPoista
 7. Ainahan voi haaveilla, solisevista puroista terasilla tai sen läheisyydessä.

  VastaaPoista
 8. Kyllä vesi virkistää ; )
  Tuon tyyppisen seinäsuihkulähteen olen nähnyt Suomessakin ja oli kuulemma ollut ulkona jo usean vuoden.

  VastaaPoista
 9. Ja minä kun en ole koskaan edes ollut kynsihoidossa (enkä tarkemmin ajateltuna missään muussakaan hoidossa). Ehkä pitäisikin joskus mennä. Osittain ihan mielenkiinnostakin. Rakennekynnet ovat kyllä kauniit ja voisin hyvinkin kuvitella itselleni sellaiset. Tosin olen aikamoinen rymyiita eli voi olla, etteivät kynnet pysyisi kauan mukana menossa ;)

  Kauniita puutarhakuvia. Vesi on aina mielenkiintoinen ja virkistävä elementti!

  VastaaPoista
 10. Kaanon,
  Minä niin haluaisin solisevaa vettä. Katsotaan nyt.

  Hannele,
  HGTV:n puutarhaosioissa tehdään aina hyvää jälkeä.

  sariw,
  En ole vielä oikein tutustunut mitä terassille sopivaa suihkua olisi tarjolla. Pitää katsella.

  Elegia,
  Minulla on pari kertaa revennyt se etusormenkynsi, jota eniten tarvitaan. No uusi on laitettu tilalle. Hyvin ovat kestäneet.

  VastaaPoista