maanantai 26. toukokuuta 2014

Valkoisia kukkia

 Kävin eilen etsimässä korvasieniä ja eipä niitä löytynyt.  Ilman saalista en kuitenkaan palannut kotiin, keräsin kukkivia tuomenoksia maljakkoon. Ne ovat nyt parhaimmillaan.
Tänään on satanut koko päivän. Onkohan se nostattanut korvasienet pintaan ? Orkideat ovat aloittaneet tämän vuoden kukintansa.  En ole hoitanut mitenkään erikoisesti niitä, kastelua silloin tällöin ja keväällä annoin lannoitetta.

Kun kukkiva lopettaa kukintansa, on vuorossa seuraava kukkija. Toivottavasti muut kaksi työntävät myös kukkavanat esille.

10 kommenttia:

 1. Upea orkidea sinulla.Eksäni täällä on hulluna niihin ja hänen puutarhansa on niitä täynnä.Minulla varmaan kuolisivat pian....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikaisemmin en ole saanut orkideoita kukkimaan, mutta nyt ne kukkivat. Minusta ne ovat kaun iita myös ilman kukkiakin.

   Poista
 2. Upeita orkideakuvia ja miten ihanasti saat ne kukkimaan! Lauantaina hain tuomenoksia itsekin maljakkoon joen rannalta, vaikka pihallakin jo kukki. Vesisade runteli osan alas. Penkkatielle pitäisi mennä kuvaamaan, siellä on huumaava tuoksu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olikohan hieman onnea mukana, kun ne lähtivät kukkimaan.
   Tuomet kukkivat nyt kauniisti.
   Tänään oli niin kylmä päivä, että oikein hirvitti kun kävelin muutaman korttelin välin.

   Poista
 3. Tyylikkään taiteelliset kuvat. Ihailen ja ihmettelen sekä taiteellisuutta että luonnon ihmeitä, joita Arleenan kamera on tallentanut meille :)

  VastaaPoista
 4. Kuvistasi saan japanilaisen vaikutelman, tyylikästä, valkoista silmän iloa. Orkidea kukkii minullakin, ostin sen kalsapäiviä ilahduttamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Orkideassa on jotain japanilaista, vaikka ei se ihan sieltä kotoisin olekkaan.

   Poista
 5. Valkoinen orkidea, upea kukka, ja sinulla se on niin runsas.
  Valkoiset kuvat on ihania.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihmettelin itsekin, kun se kukki monin kukin. Yleensä uusintakukinta on paljon niukempaa.

   Poista