tiistai 29. huhtikuuta 2014

Hetki arkielämää tänään

Sain jokin aika sitten haasteen Lady of The Mess-blogistilta. Julkaise viitenä päivänä kuva omasta arkielämästäsi. Haasta jokaisen kuvan kohdalla joku toinen bloggaaja tekemään samoin.

Ennen pääsiäistä ikkunanpesijä tuli kotiimme ja päivän aherrettuaan pesi seitsemän ikkunaa.
Ikkunamme ovat hieman haasteelliset. Ensinnäkin ne ovat korkeat, tosin ruutuja on vain kuusi.
Ulommaiset ikkunat ovat haastavia, historiallisen rakennuksen uloimmat ruudut aukeavat ulospäin,
joten peseminen on hankalan hidasta.
Tänään pestiin loput neljä ikkunaa ja pesijöitä oli kaksi. Puhdasta tuli taas viidessä tunnissa.  Toinen pesijöistä oli nepalilainen nuorimies, joka on täällä opiskelemassa ammattikorkeakoulussa. Köyhillä nepalilaisilla ei ole varaa opiskella omassa maassaan ja he hakeutuvat tänne opiskelemaan. Meillähän opiskelu on ilmaista. Tosin asuminen ja ruoka maksaa, joten työtä on tehtävä henkensä pitimiksi.    

Kun pesijät olivat lähteneet, toteutin pienen muutoksen olohuoneessa. Tarvitsin kyllä apua tähän projektiin. Sohvaa vastapäätä seinustalla on 290 cm pitkä muuramen laatikostotaso. Televisio oli sijoitettuna  melkein tason keskiosaan. Olin jo jonkin aikaa miettinyt television pientä siirtoa paikastaan aivan tason päähän.  Tänään se toteutettiin ja samalla tuli pyyhittyä pölytkin tason alta.
Siirrosta seurasi muitakin muutoksia. Siirsin pari maalausta jo seinällä olevan ison maalauksen rinnalle. Tason päälle muuttelin myös esinekollaasiakin. Kuva kertoo kertoo nykyisen tilanteen.
Ikkunahäikäisy pilaa ensimmäisen kuvan reunimmaista taulua, joten leikkasin sen pois alakuvasta.
 
Lähetän haasteen Wonders-blogin Kaarille New Yorkiin. Olisi mukava seurata viitenä päivänä, mitä Kaari touhuaa. 

4 kommenttia:

  1. Kiitos, luulen :) Yritän ehtiä mukaan. Ehtisin, jos meilläkin kävisivät ikkunanpesijät! Sisareni tulee tänään meille, ehkä löydän jotain mielenkiintoista touhuistamme.

    VastaaPoista
  2. Kiva kun otit haasteen vastaan:)
    Meillä ikkunat odottavat pesijää - muutamassa huoneessa on ikkunan edessä niin haasteelliset siirrettävät, että enpä ole saanut aikaiseksi.
    Upeat sävyt tauluissa ja asetelmassa!

    VastaaPoista