lauantai 15. syyskuuta 2012

Lauantai-iltana

Taas se alkoi, Uutisvuoto. Se tulee katsottua joka lauantai-ilta. Niin nytkin. Studioyleisön mukana on helppo nauraa. Muiden toilaukset, letkautukset ja vitsit kuulostavat hauskoilta.  Muiden kustannuksella, harmittoman hyväntahoisesti  soljuva vuoropuhelu ilostuttaa.
Miltä se tuntuu, jos itse on naurun kohteena ?  Luulen, että kestän persoonaani kohdistuvaa pilaa  määrättyyn pisteeseen saakka. Jos se jatkuu ja jatkuu, eivätkä muut saa samalla mitalla pilaa osakseen, pila ei tunnu enää hauskalta. Se muuttuu ivailuksi.  Seurassa hauskuus pitää olla tasapuolista, jokaiselle vuorollaan.
Uutisvuodossa tasapuolisuus osuu hyvin kohdalleen. Katsoja voi helposti samaistua pilanheittoon eikä  kukaan tule loukatuksi.     


Istuin juuri tuolla sohvan nurkassa ja katselin telkkaria. Siirryin tänne tietokoneelle, joka temppuili hetken aikaa. Internet-yhteys oli poikki. Hetken jo mietin onko kone kaapattu tai haittaohjelma estää yhteydet.
Suljin konetta, otin töpselin seinästä 10 sekunnin ajaksi. Aukesihan tämä, ensimmäisenä oli tietysti taas se Sinulle on viesti -kirje ruudussa. En avaa näitä, nyt näpsäytin  ja eikös vain alkanut sama virsi. Olet voittanut jne.  Mistä näitä viestejä oikein tulee ja miten ne saa lopullisesti pois. Ne todella haittaavat jopa linjayhteyksiä.
Näppäsin kuvan olohuoneen keskiosasta. Artekin nojatuolia vastapäätä on takka. Kun ilmat tästä kylmenevät, laitan tulen takaan ja näppäsen liekeistä kuvia.
Mukavaa sunnuntaita kaikille. 

10 kommenttia:

 1. Harmi,kun tuo uutisvuoto ei näy Suomen ulkopuolella...
  Huomasin nyt uuden bannerisi,hieno!
  Ja tuollaista roskapostia ei ole kiva saada,roskikseen vain suoraan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Banneri on ollut jo jonkin aikaa. Nyt mietin jo uutta.
   Luulen, että tuo mainosposti on vaikea poistaa.

   Poista
 2. Hei! Meillä kyllä näkyy Uutisvuoto, mutta en ole katsonut varmaan vuoteen, kuten en yleensäkään katso kovin paljoa TV:tä. Nyt tahtoo aika mennä täällä blogien maailmassa. Kaunis koti sinulla! Asut varmaan sellaisessa vanhassa, ihanassa kerrostalossa kun ikkuna näyttää tuollaiselta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uutisvuoto on lauantai-illan ohjelmista se, jonka katson.
   Kerrostalo on muutaman vuoden päästä 200-vuotias.

   Poista

 3. Katsoin aikanani Uutisvuotoa, mutta se on pyörinyt mielestäni liian monta vuotta, en jaksa enää innostua. YleLeaks sen sijaan on hauska ja onneksi lyhyt!

  Hgissä paistaa aurinko, valoa sinnekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. YleLeaks tulee katsottua siinä sivussa. Se on parantunut siitä mitä se aikoinaan oli.
   Nyt paistaa täälläkin.

   Poista
 4. Tosiaankin, eilen illalla oli nettiyhteyksissä jotain omituista. Lieneekö maanlaajuinen yskä... Onneksi se ei kestänyt kauaa. Meillä on nimittäin telkkari kytköksissä nettiyhteyteen. No toisaalta, ei se haittaa sillä eihän se vekotin kovin usein aukea tässä huushollissa. Ei oikein muista edes katsoa noin oivallisia ohjelmia kuin tuo Uutisvuoto.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekö olikin maanlaajuista. Nyt on ollut internetissä kuohuttavaa postia, islam-kohu, mutta se ei kai vaikuta tänne. Emme ole sensuurialuetta. Vaikka toisaalta, olen sitä mieltä, että sen olisi voinut poistaa kokonaan. Ihmishengiltä olisi säästytty.

   Poista
 5. Tuollaasesta soutulavittasta peikkokin tykkää. Kiikkustualista :) Heijaaminen on lystiä.

  VastaaPoista