keskiviikko 1. elokuuta 2012

Välähdyksiä tasolta ja ikkunalaudalta

Rakastan asetelmia ja myös vaihtelen niitä tiheään. Tänään näytti olohuoneen valkoisella tasolla tällaiselta. Vasemmalla on Helena Tyneliä, kai Tamara Aladinia (en ole aivan varma) ja tuntematon, musta ja lasinen elefantti. Taulu taustalla on äskettäin kehystetty. Se sopii hyvin asetelman väreihin. 
Tasoa riittää, pituus 320 cm, sen toisessa päässä näyttää nyt tältä. Vaihteeksi keramiikkaa. Lapuan Kultakeramiikkaa, Merja Pohjosen kuppi, kirpparilta eurolla savipullo, tekijä tuntematon, Kupittaan maljakko ja Arabian Ester Tomulan maljakko.
Ikkunalaudan asetelman pullot, 3 kpl, ovat kirpparilta 2,50 euroa yhteensä, keskellä oleva matala pullo löytyi omasta kaapista.
Huomenna voi olla kaikki jo toisin - asetelmat muuttuvat.

10 kommenttia:

 1. Oi kuinka ihanat ikkunalaudat joihin asetelmasi sopivat hienosti.!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikkunalautoja riittää, niitä on paljon. Tykkään myös niistä.

   Poista
 2. Sinulla on noi ihanat vanhan talon paksut seinät, niin että ikkunoissa on leveät syvennykset. Mun lapsuuskodissa Lauttasaaressa oli samanlaiset (siinä, missä isä asui loppuun asti, ja sitten sen asunnon osti arkkitehtipariskunta, jotka ihastu mm. just niihin ikkunoihin).

  Sun kautta olen vihdoin alkanut tajuta, että kaapista voi ottaa uusia koristeita ja sommitella uuden rykelmän. Mä kun olen pitänyt yksiä ja samoja aina esillä ja ihmetellyt mitä teen niillä kymmenillä muilla, jotka ei mahdu lukaaliin, enkä halua pitää kaikkia yhtäaikaa esillä. Kiitos.
  Sinulla on muuten ihanat rykelmät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paksut seinät, korkeat ikkunat ja ikkunapenkit, ne ovat kyllä kauniita osioita huoneistossa.
   Minä olen kova vaihtelemaan erilaisia asetelmia. Ostan joskus, lähinnä kirppareilta "uutta" joukkoon. Kaikki maljakot ja kipot kiertävät kaapista ulos ja kaappiin.

   Poista
 3. Kupittaan maljakko on upea! Lasitavarasi välkehtivät kivasti valossa. Kadehdin nuita upean leveitä ikkunan syvennyksiä, näissä nykyajan kämpissä kun ei ole edes ikkunalautoja. Sommitteleminen on mukavaa touhua ja todellakin niitä 'täytyy' aina käydä siirtelemässä ja niksauttelemassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maljakkoihin ei kyllästy, osa on vanhaa designia, osa ei mitään ja osa uudempaa. Mutta kaikkia käytän.
   Sommitteleminen on kivaa puuhaa.

   Poista
 4. Aivan ihku ihania ovat asetelmasi, taiteellinen sielu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hanne, jotain piristystä pitää aina keksiä.

   Poista