maanantai 5. joulukuuta 2016

Taide

 Yves Klein
Sain viikko sitten postia Artsy-galleriasta Matt D:lta. Lainaan suomeksi mitä hän kertoo.
Hei nimeni on Matt, työskentelen Artsyssä. Kun tutkin Yves Kleinin sivuja löysin blogistasi postauksen Modernin taiteen museossa.  Linkki ArleenanS Modernintaiteen Museossa
Lähestyn erilaisia sivustoja ja blogeja jotka julkaisevat sisältöä, joka on linjassa meidän missiomme
kanssa - tuoda kaikki maailman taide kaikkien saataville. Toivomme voivamme edistää taidekasvatusta ja taiteen saatavuutta sinun avullasi.

Yves Klein sivustomme tarjoaa kävijöille Kleinin biografian.
yli 60 hänen teoksistaan, eksklusiivisia  artikkeleita ja ajantasalla olevat Kleinin näyttelylistaukset.
Sivusto myös sisältää samantyylisiä taiteilijoita ja kategorioita tuoden vierailijoille uusia taide-elämyksiä Kleinin taiteen lisäksi. 

Kun käytte Artsyn- sivuilla, katselkaa Kleinin lisäksi myös muiden taiteilijoiden tuotantoa.Parasta aikaa on täällä Suomessa HAM Helsinki museossa maailman tunnetuimpiin taiteilijoihin kuuluvan Yayoi Kusama -näyttely. Artsyn sivuilta löytyy myös Kusama. 

Olimme 2013 lomamatkalla Nizzassa. Tapanamme on kiertää taidenäyttelyissä ja taidemuseoissa.
Olemme muutamalla Nizzan matkallamme käyneet aina Modernin Taiteen Museossa, niin tälläkin kertaa. Ihastuin museossa Yves Kleinin teoksiin. Museovierailusta voitte lukea ylläolevan ArleenanS linkin kautta.

Liitän sivupalkkiin linkin, josta voitte seurata jatkossakin Artsy-galleriaa. 

  

2 kommenttia:

  1. Kävinkin katsomassa sivustoa:) Siellä olevat siniset hahmot muistuttavat hieman tässä kodin viereisessä puistossa olevia sinisiä ihmispatsaita.

    VastaaPoista
  2. Tuo sähkön sininen on tyypillinen väri Yves Kleinin teoksissa. Voi ehkä olla, että kyseiset veistokset puistossa ovat Kleinin

    VastaaPoista