tiistai 27. lokakuuta 2015

Piilossa

 MakroTex-haasteen aiheena on nyt piilossa. Mielestäni tavarat ovat piilossa, kun ne ovat kannen alla rasioissa, oven takana komeroissa ja kaapissa. 
Makuuhuoneen siivouksen yhteydessä siirsin yöpöytdältäni pienet rasiat taas takaisin ikkunalaudalle. 
Rasioissa on koruja ja kaislarasiassa avaimia. Joskus toteankin, että korut ovat hyvin tallessa yöllä,
jos varkaita sattuu tulemaan. Eivät uskalla tulla huoneiston perälle makuuhuoneeseen. 
Oikealla oleva ei ole kirja. Olen tehnyt kirjasta rasian, ja siellä on pieniä koruja. Katajaisen rasian kannen avasin raolleen, jotta saatte kurkistaa sisälle asti.
 Hallissa meillä on pitkä komerorivi. Raotin yhden komeron ovea ja sieltä löytyvät lakanat, tyynyliinat ja keittiöpyyhkeet. Komerossa on sen verran pimeää, että kuvasta tuli vähän sumea.

 Keittiössä on Muuramen Mup-kaapisto. Lasiovien taakse sijoitetut astiat eivät ole piilossa. Yläkaapissa on kaksi umpinaista ovea, joiden taakse olen kätkenyt viini-, olut, snapsi- ja konjakkilasit. Suljetun oven takana jatkuvat lasit ja lisäksi jälkiruokakulhot.
 
 Hallin kaksiosainen komero kätkee sisäänsä kaiken sen mitä haluan säilyttää, jota kuitenkin tarvitsen erittäin harvoin tai ei koskaan. Täytyyhän näillekin tavaroille paikka olla ja ne saavat todellakin olla piilossa. Kun avasin kaapin oven, olin sokea tavaroille. En hahmottanut mitään tarpeellista, kuten kuvasta nähdään.
Huomasin hetken tuijotettuani, että joskus ahkerassa käytössäni olleet teak-puusta tehdyt lautaset ja aluset lojuvat tässä kaapissa. ja samoin Ella Doranin  ateria-alustat. Nyt elvytän teakit ja alustat uudelleen käyttöön. Ylimmällä hyllyllä on lasivati ja sen päällä käpykranssi. Niillekin on aika antaa mahdollisuus esiintuloon. 

20 kommenttia:

 1. Miten hyvässä järjestyksessä sun piilot onkaan!<3 Rakastan järjestystä, mutta valitettavasti mun piilopaikat menee aina sotkuun.:/

  VastaaPoista
 2. Me arvattiin että sulla on komerot järjestyksessä :)
  Ollaan sen verran kauan ihailtu kuviasi.

  VastaaPoista
 3. kauniita ne on nuo luonnon materiaaleista tehdyt rasiat.

  VastaaPoista
 4. Voi hyppivät hylsyt, voi kun pystyisi pitämään kaappinsa ja tavaransa noin hyvässä järjestyksessä. Tuntuu vaan aina, että tilaa on niin vähän ja kaikki täyteen tungettu. Ja kun tarvitsee vain tietyn yhden tavaran, niin loput ovatkin sen jälkeen sikin sokin. Tuo kirjarasia on tosi hauska keksintö.

  T. Täysin arkista

  VastaaPoista
 5. Hauskaa kun piilottaa itseltään kaapin kätköihin ihanuuksia ja voi tuntea sitten jälleennäkemisen riemua, kun ne löytää sieltä uudelleen!

  Ihanan siisti ja tilava tuo sinun liinavaatekaappisi.

  VastaaPoista
 6. Jämpti on aina jämpti! Kivoja keksintöjä kuten tuo kirja.

  VastaaPoista
 7. Voih - ihanan järjestelmällistä!

  VastaaPoista
 8. Hieno kuvasarja kauniista piiloista. Pidän erityisesti liinavaatekaappikuvasta. Eihän se ole yhtään sumea, siinä on pehmeä ja kotoisa valaistus.

  VastaaPoista
 9. bel effet sur la quatrième

  VastaaPoista
 10. bel effet sur la quatrième

  VastaaPoista
 11. Onneksi haasteena ei ollut lakanakaappi: olisi minulla jäänyt osallistumatta. Tai sitten olisi ollut kaappien supersiivous edessä. Mainiot kuvat!

  VastaaPoista
 12. Tuo kirjasta tehty rasia on upea!

  Voi, kun saisi siivottua ja omat tavarat piiloon, täällä on ihan kamala sotku!

  VastaaPoista
 13. Ihania kuvia. Kaapin sisältö siistissä järjestyksessä.

  VastaaPoista
 14. Hienot kuvat ja siistit piilot! Mielenkiintoinen haaste! Arvasin, että sinun kaappisi tavarat ovat oivassa järjestyksessä.
  Hyvää Pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
 15. Vitsit mikä järjestys! Hienot piilot.

  VastaaPoista
 16. Liinavaatteet ovat ihanassa järjestyksessä! Taidanpa minäkin järjestää kaappimme!

  VastaaPoista
 17. Ihania puisia korurasioita! Kerään itsekin. Mutta kun avaan liinavaatekaapin, niin enpä taida sinulle kuvia näyttääkään :)

  VastaaPoista
 18. Tykkäänpä paljon teak-aliústoista, kannattaa ottaa pois piilosta!

  VastaaPoista