tiistai 3. joulukuuta 2013

Työhuoneessa taas

 
  
Sähkömies kävi viimeistelemässä vessan sähkötöitä ja veti makuuhuoneen yhteydessä olevaan pieneen vaatehuoneeseen sähköt. Oli mukava saada sinne valaistus, taskulampun valossa oli hankalaa illan pimeässä etsiä hakemaansa. 
Samalla hän kiinnitti työhuoneen uuden kattovalaisimen. Ostin sen Room21-nettikaupasta jo syyskuussa. Siitä asti olen odottanut sähkömiestä. 
Kaikista kivoista valaisimista valitsin juuri sen parhaan, joka sopii työhuoneeseen. Kyseessä on Le Klint 161
Krystal, suunnittelijoina  tanskalaiset Hvidtx&Molgaard vuosi 1969.
Valaisin antaa pehmeän, häikäisemättömän yleisvalon.  Kuten huomaatte, olen ripustanut joulutähden jo ikkunaan. Näillä tähdillä, makuuhuoneessa ja kahdessa työhuoneessa, on meneillään nyt kolmas joulu. Ostin ne heti ensimmäiseen jouluun tähän kotiin.
Orkideat viihtyvät ikkunalla edelleen, yksi on kukkinut. Alunperin niitä oli kuusi, kaksi on kuollut. Toivon niiden kukkivan keväällä.
Hyödynsin työhuoneen String-hyllyä ja järjestin melkein kaikki helmeni ja muut riiputettavat kaulakorut esille.
Tässä vaiheessa en löytänyt koukkuja, joten turvauduin vanhoihin hakaneuloihin. Ne osoittautuivat aika sopiviksi tähän tarkoitukseen. Nyt ei tullut mieleen olenko käyttänyt missään hakaneuloja viimeisen 20 vuoden aikana.  Kuvassa on kaksi kuvaa, joten määrä näyttää tuplalta.


5 kommenttia:

 1. Arleena noin korut pitäisikin olla esillä, kerrassaan upeaa.

  VastaaPoista
 2. Ostimme viikonloppuna naulakon, johon minun on tarkoitus laittaa kaulakoruni roikkumaan makuuhuoneen seinälle. Tänään mieheni kiinnitti sen seinään ja kohta ripustan korut siihen. Tästä sinun postauksestasi sainkin idean tehdä siitä postauksen blogiini. Kivan näköistä kun näyttävät korut ovat esillä ja siitä helposti napattavissa käyttöön.

  VastaaPoista
 3. Runsaudenpula, mistä valita :)
  Kivan näköinen lamppu.

  VastaaPoista
 4. Ammattimiehet ovat kiven alla nykyisin ja niinpä heitä joutuu odottelemaan. Valitettavasti ja toisaalta hyvä. Tietää ainakin että lopputulos on hyvä.
  Ihana tuo työhuoneen valaisin! Sinulla on kyllä ehdottomasti huippuhyvä valaisinmaku!

  VastaaPoista