tiistai 28. lokakuuta 2008

Pitkään olen etsinyt tätä...

Meillä ei haluta tehdä reikiä kylpyhuoneen laattaseiniin. Reikiä poraamalla voi onnistua saamaan jopa kymmenien tuhansien eurojen vahingon. Kosteus kulkee ajansaatossa pienestäkin reiästä rakenteisiin ja muhii siellä tuottaen suuren vahingon. Pahimmassa tapauksessa se voi johtaa koko kylpyhuoneen laajaan remonttiin. Jokainen meistä tietää miten kallista se on.

Suikussa pitää kaiken tarvittavan olla lähellä. Suihkugeelit, shampoot ja hoitoaineet käden ulottuvilla. En ole laskenut kuinka monta telineviritystä meillä on ollut ja aivan turhaan. Vähitellen imukupit ovat voipuneet ja telineet ovat lysähtäneet lattialle. Purnukoita on sijoitettu lattialle ja lämmityspatterin päälle, sekin on ollut hankalaa. Kuumeisesti olen etsinyt toimivaa ja seinässä pysyvää telinettä. Kesällä elokuussa löysin sen.
Olimme poistumassa Vaasan Asuntomessuilta, kun poistumisportin pielessä kojuaan pitävä rouva pysäytti. Täältä saatte seinässä pysyvän telineen kylpyhuoneeseen. Kävelin jo ohi, mutta palasin takaisin. Tutkittiin tuotetta ja tulimme vakuuttuneiksi, että etsimämme on löytynyt. Maksoi 25 euroa.
Kuten joskus käy, ostoksemme jäi lojumaan komeron hyllylle ja unohtui. Muistin sen taas siinä vaiheessa, kun purnukat pyörivät kylppärin lattialla. Patistin mieheni kiinnittämään sen seinään. Nyt muutaman viikon kokeilun jälkeen uskallan suositella tätä telinettä. Se on pysynyt seinässä.
Nyt tarvittaisiin toinen teline. Mistäs minä sen ostan.
Tarkemmat tiedot tästä sveitsiläisestä laatutuotteesta löytyvät everloc.com-sivuilta. Siellä on myös muita varteenotettavia kylpyhuone- ja keittiötuotteita. Nyt metsästän toista identtistä telinettä kylppäriin.
Pysyvätkö teillä telineet seinässä. Oletteko olleet rohkeita ja poranneet reikiä kylppärien seiniin.

15 kommenttia:

 1. Ehehee, meillä on sellainen imukupillinen tällä hetkellä. Joka ilta saan lähes sydänkohtauksen, kun se mätkähtää alas kaikkine pulloineen. Joka ilta luulen, että nyt joku murtautui sisään :)

  Ja joka aamu joku on sen laittanut takaisin seinään ja asetellut pullotkin..

  Olen harkinnut, että remontin yhteydessä muurattaisiin jonkinlaiset syvennykset, johon saa muutaman tarvittavan putelin pystyyn.

  VastaaPoista
 2. nanna,
  Parasta onkin kylppärin rakennus/remonttivaiheessa ratkaista tämä ongelma. Tapa jota olet ajatellut on kestävä ja kaunis toteutus.
  Ei ole sitten enää sinulla puteliongelmaa. Kaikki siististi omassa kolossaan.

  VastaaPoista
 3. Eipä meilläkään saa porailla seiniin reikiä ja tavarat ovatkin olleet pyörillä olevassa telineessä (koreissa). Eipä tuo ole varmaan kylppäriin tarkoitettu, mutta on palvellut jo useita vuosia kuitenkin.
  Ehkäpä tuota löytämääsi hyllyä helpommin jatkossa löytääkin.

  VastaaPoista
 4. Kivan näköinen hylly. Noita Everloc tuotteita näyttäisi olevan ainakin Hobbyhallin valikoimissa.

  VastaaPoista
 5. Kävin katsomassa Everlockin sivuja ja näyttää olevan tosi hyvä tuote.Löytyisiköhän sitä täältäpäin.Asumassani asunnossa on kylpuhuoneessa joitakin edellisten asukkaiden tekemiä reikiä.He veivät pyyhetelineen ja jonkun lampun mukaansa.....joten reiät ovat edelleenkin seinällä reikinä enkä ole vielä saanut hankittua uutta pyyhetelinettä siihen tilalle, koska olen etsinyt saman pituista enkä ole löytänyt.En ole tullut ajatelleeksi, että kosteus menisi niistä läpi ja aiheuttaisi vahinkoa, hyvä tietää!

  VastaaPoista
 6. Näyttää tosi hyvältä tuo hylly. Meillä on porattu, mutta kauas suihkusta. Tarvittavat pullot ovat siis mikä täällä mikä siellä, eli teline olisi hyvä.

  VastaaPoista
 7. Minä olen hermostunut ihan totaalisesti niihin imukupillisiin, jotka ensin alkavat roikkua ja sitten lopulta tippuvat tavaroineen alas :(

  Suihkuseinässä on koukkusysteemillä roikkuva purkkiteline. Poraa ei olla seinille näytetty... ainakaan vielä.

  Nanna: Muuraamalla tehty syvennys tai uloke on tosi nätti ja kätevä. Kehuin työkaverin teettämän istuinkorkean ulokkeen kuplille ihastellessani heidän uutta kylpyhuonetta&saunaa.

  VastaaPoista
 8. Meillä on porattu yksi teline kylpyhuoneeseen ja suihkuseinälle vielä. Mutta kun suihkuhan osoittaa siitä seinästä vähän poispäin päällä ollessaan. Toivottavasti ei olla saatu vahinkoa aikaan:(

  VastaaPoista
 9. eija,
  pyörillä liikkuva säilytysratkaisu on myös hyvä, eikä reikiä seinissä

  elina,
  kiitos vinkistä, kävinkin pikaisesti HoppyHallin sivuilla, mutta tuota meidän mallia ei pikaisesti katsottuna ollut, pitää käydä Stockalla, jos sitä myydään sielläkin, onhan HoppyHall heidän tytäryhtiö

  yaelian,
  olikos siellä Everlocin sivuilla mahdollisuus kyselyihin, en muista nähneeni

  leijonainen,
  minä olen niin mukavuutta rakastava, että suihkugeeli ja shampoo pitää olla käden ulottuvilla

  VastaaPoista
 10. tanya,
  tuo onkin hyvä idis, kun on suihkuseinä, saa tosiaan telineen roikkumaan seinän yläosasta ilman porausta. Mutta meillä ei ole sitä suihkuseinää, joten siinäpäs se

  Muurattu systeemi on tietysti kaunis esteettisesti ja hyvin suunnitellun työn tulos

  pioni,
  niin onhan siellä laattojen alla vielä kosteussulku ja jos se on jäänyt ehjäksi, niin eihän siinä haittaa ilmene. Lisäksi ehjät silikoonaukset läpiviennin ympärille.

  VastaaPoista
 11. Hei Arleena,
  Muutimme vuonna 2000 vuonna 1968 rakennettuun taloon,jossa poraa oli huoletta käytetty kylpyhuoneessakin - siellä taitaa kaakeleiden välissä olla kymmenkunta reikää, joiden merkitys ei ole edelleenkään selvinnyt.Jospa isäntä ei ollut nähnyt sitä Simpsonien tekijöiden piirrosta " Jos otat älä poraa " Maailma on täynnä kylpyhuoneita, joissa poraamalla kiinnitetyt telineet, jotka minusta ovat kyllä hermoystävällisimmät.
  Sellaisen syvennyksen haluaisin kyllä itsekin, mutta ei taida täällä onnistua... heippa !

  VastaaPoista
 12. melita,
  niin kyllä noissa vanhoissa taloissa reikiä on porailtu kylppärissä varsinkin ja onhan meilläkin pyyhekoukut kiinnitetty seinään, mutta ei suihkunurkkaukseen.

  VastaaPoista
 13. Pakko nyt kommentoida tähän, kun eksyin tänne "everloc" -hakusanalla. Anttilan postimyynti ainakin nykyään myy kyseisiä tuotteita, varmaan tämän jo tiesitkin :)

  VastaaPoista
 14. Star Enterprises, Inc. Oy tuo maahan Everloceja ja he olivat Vaasan Asuntomessuilla esillä. Everloc valikoimassa on tällä 21 erilaista tuotetta ja ne ovat nähtävissä netissä maaliskuusta 2009 alkaen osoitteessa www.stare.fi. Nämä tuotteet ovat saavuttaneet valtavan suosion ja ne todella toimivat. Ei siis tarvitse enää porata ikäviä reikiä laattoihin. Patentoidun vankan sveistiläisteknologian ansiosta Everlocien kysyntä on ollut melkoinen. Everloc antaa juuri sen, minkä lupaa, eli tavan kiinnittää esim. kylpyhuonetelineen seinään turvallisesti ja pysyvästi!  Ystävällisin terveisin

  Per-Erik G. Cederkvist
  PSta Star Enterprises, Inc. Oy
  everloc@stare.fi

  VastaaPoista