sunnuntai 13. tammikuuta 2008

Kotinäkymiä


Sisustusmakuja on yhtä monta kuin sisustajiakin. Jokaisella meistä on oma sisustustyylimme ja värimakumme. Täällä blogimaailmassa olen huomioinnut, että hyvin monet sisustavat maalaisromanttiseen tyyliin. Joillakin valkoinen väri sisutuksessa kulkee punaisena lankana. Tanskalainen romanttinen ja norjalainen tilda-tyyli on saavuttanut roimasti suosiota.Kuvat: Ruokailuhuoneen laskosverho ja huputetut tuolit

Kotini sisustus on skandinaavisen moderni, mutta sitä rikkovat vierashuoneen retrokuosit, eteisen perintölipasto, olohuoneen klassisen romanttinen nojatuoli ja ruokailuhuoneen tuolien rento huputus. Laskosverhot ja viherkasvit pehmentävät tyyliä, kun taas taulut ovat kokonaan nofiguratiivisia, abstrakteja ja värikkäitä. Joten voisiko tyyli olla pehmeän selkeä moderni.

Nyt avaan näkymät olo- ja ruokailuhuoneeseen ylläolevan kuvakollaasin välityksellä. Muutama seikka vaatii lisäkommentointia.
Tammiparketilla on iso kantattu sisalmatto, jonka kulma pilkistää ensimmäisessä kuvassa.
Neljästä taulusta näkyvät niiden värimaailmat ja ruokailuhuoneen lasivitriinin lasikokoelmaa näkyy yhdessä kuvassa. Sinistä on vain ripauksien verran pienesineissä ja tauluissa, vaikka sitä näkyy kollaasissa suhteellisen paljon.
Kuviin ovat päässeet Costanza-jalkavalaisin ja Ufo-ruokapöydänvalaisin.

You make my day-tunnustus

Kiitos Mintzille ylläolevasta tunnustuksesta. Mukava saada huomiota ja haluan antaa saman tunnustuksen kukkien kera niille bloggaajille, jotka olen nimennyt oikealla olevaan sivupalkkiini, joista osa ei ole listautunut blogilistalle. Kuten Nanna, Vanhan talon viemää, Tanya Villa Kanervasta, Ja tietysti monelle muulle, jotka olen merkinnyt suosikikseni blogilistalleni. Inkiväärihän saikin kukkakimppuja jo sylin täydeltä, hänet mainitakseni. Joten suora yhteys klikkaamalla mukaviin blogeihin, olkaa hyvä.

13 kommenttia:

 1. Kiitos kukkakimpusta, Arleena! Olen siitä hyvin iloinen ja suu messingillä.

  VastaaPoista
 2. Sulla on aina noita jumalallisia valaisimia ja tuolla kollaasissa näytti olevan nuo ihku ihanat samettikankaat, joita olen himoinnut. Ei ollenkaan hullumpaa tarkastella huushollia tällaisesta vinkkelistä. Tätähän voisi tosiaan jatkaa vaikka huone kerrallaan. Pitääpä tuumia

  VastaaPoista
 3. Jatketaan vaan muihin huoneisiin. Huomasin, että värimaailmaa onkin hyvä tarkastella vähän kuin vierain silmin tuollaisesta kollaasista.

  VastaaPoista
 4. Hei, nyt kyllä olikin pakko tulla takaisin. Tunnetko Turuntytöt? Nimittäis niistä se Kaisa on ollu mun opiskelijanani vuosia sitten ja niitten tuo kuosimaailma oli vallan ihastuttava, vaikkeivat vissiin enää yhdessä noita puuhakkaan

  VastaaPoista
 5. Arleena, kiitos sinulle tunnustuksesta ja kuten jo sanoin blogissani, valinta oli todella vaikea - yhtä lailla sinulle haluan ojentaa kimpun ja sanoa:you make my day also! Kun arleenan sanomien uusi sivu ilmestyy avaan sen aina heti ensimmäisten joukossa:)

  VastaaPoista
 6. Jori, en varsinaisesti tunne tyttöjä. Nimet eivät tulleet mieleeni, mutta oliko se Kaisa Kaapo (tai jotain sinnepäin) Heillähän oli juuri tuosta Hipat-kuosista näyttelyt ja sisustusliikkeessäkin samanaikaisesti tekstiilit olivat esillä.
  En olekkaan kuullut heistä vähään aikaan.
  Valmistuivat kait artesaaneiksi, ilmeisesti olit opettamassa silloin.

  Kiitos Inkivääri, samoin käyn blogissasi lukemassa kuulumisesi.

  VastaaPoista
 7. Kiitokset kukkakimpusta! Sinunkin blogisi ilahduttaa aina. Varsinkin tällaiset sisustusjutut!

  VastaaPoista
 8. Sinulle on jotakin Omenapuun alla.

  VastaaPoista
 9. Kiitos Nasti,inkivääri ja katriina.

  VastaaPoista
 10. Kiitän ja kumarran kauniisti saamastani kukkakimpusta Villa Kanervaan! Mukavaa alkanutta viikkoa!

  VastaaPoista
 11. Oih, tusen tack :) Ja sinun blogisi piristää päivän myös, kuten kotisikin!
  Kuten sanoit makuja on monenlaisia, mutta kauniisti ja harkiten sisustettu koti on aina kaunis, oli tyyli mikä tahansa.

  VastaaPoista
 12. You Make My Day-terkkuja sinnekin. :)Kiitän lämpimästi kimpusta.

  VastaaPoista