lauantai 3. toukokuuta 2008

Sohvatyynyjä

Kuva: Kenzon Jungle
Kevät on aikaa, jolloin sisustukseen kaipaa myös pientä ja miksei suurempaakin uudistamista. Luonnon uudenvihreä raikkaus ja aurinko sen tekevät. Ainakin minulla. Onneksi nyt keittiön uudistuksen jälkeen uudistusinnostus kohdistuu vain pieneen, mutta sitäkin näkyvämpään kohteeseen. Olohuoneen sohvatyynyjen vaihtoon.

Otin esille vanhat pestyt kesäkauden tyynypussit ja sovittelin niitä sohville. Raikkailta ne näyttivät, mutta jotain uutta joukkoon pitää yhdistää.
Lainasin sisustusliikkeestä uusimman Kenzon kangaskirjan kotiin, koska siinä oli erittäin houkutteleva kukkakangas. Kenzon vanhat turkoosit tyynyt sopisi yhdistää juuri tähän kukkakankaaseen. Sovittelin kolmea eri vaihtoehtoa. Mielestäni helein punapohjainen näytti tarpeeksi räväkältä vaalean rusehtavanharmaalla sohvalla.

Kokeilin myös Linumin Setan smaragdin vihreää kukkatyynyihin. Yhdistelmäksi valitsin isommalle sohvalle turkoosit, punapohjaiset kukat ja vihreät.

Pienemmälle sohvalle jäävät turkoosikukalliset ja lisään Linumilta kaksi Seta-vaaleanturkoosia tyynyä joukkoon. Seuravaksi tilataan metri Jungle-kangasta ja ostetaan vihreät ja turkoosit tyynyt.

1 kommentti: