maanantai 12. toukokuuta 2008

Pihan pinkit kukkijat

Tällä hetkellä pihan kaunotar on Malus, koristeomenapuu, Maluksen jokin alalajike, Hopa, Makamik, Royalty Rixi tai Marjatta. En ole varma mikä näistä on juuri meillä. Hehkuvat pinkit kukat eivät ole aivan kokonaan vielä auenneet, mutta juuri tässä vaiheessa puut ovat hehkuvimmillaan ja kauneimmillaan.

Poseerautin puita lukemattomissa asennoissa. Vaikeus oli valita juuri ne parhaat kuvat.

Parhaasta kuvasta kehitetään taulu keittiön seinän tauluryhmään. Nyt seinä on vielä maalauksen jälkeen paljas. Seinäkello on siirtynyt työhuoneen seinälle. Lusikkataulut ovat teon alla ja koko tauluryhmä kesken. Kesän sadepäivinä pitää jatkaa tätä projektia.

Sammalleimu kivikossa vasta aloittelee kukintaansa, joukossa on myös valkoista.

Pinkki tulppaaniryhmä on vielä kukassa, mutta aivan kohta sen kukinta on lopussa ja tulppaanit antavat tilaa muille kukille.

12 kommenttia:

 1. Oih, tuo koristeomenapuu on AIVAN ihana! Haluaa kans tuollaisen! Varmasti tulee hieno taulukin! (anteeksi pelkät huutovirkkeet tällä kertaa...)

  VastaaPoista
 2. On niin ihana tuo koristeomenapuu, sellaista tekisi kyllä kans mieli. No nyt meillä tulppaanit kukkivat ja kirsikka aloittelee pikkuhiljaa. Nyt oli kyllä kylmää taisi olla yöllä pakkastakin ehkäpä hiukan taas viivästyy...

  VastaaPoista
 3. Koristeomenapuu on kyllä upeimmillaan keväisin! Sammalleimuja on minunkin pihassani. Punainen valtaa alaa valkoiselta ja tuntuu menestyvän muutenkin paremmin!

  VastaaPoista
 4. KEväällä kukkivat puut ovat niin kauniita, että.... Ja vielä kun on noin kauniin väriset kukat kun teillä koristeomenapuussa. Omaan pihaani kaipaan valkoista sireeniä.

  VastaaPoista
 5. Katsoessani kuvaa en voi kuin ihmetellä ja ihastella. Tuntuu epätodelliseta katsella tuollaista kukkien paljoutta ja samalla vilkaista ikkunasta vihmovaa räntäsadetta.Tasan ei käy onnen lahjat:) Keittiön valokuvataulu on tosi kiva idea.

  VastaaPoista
 6. Koristeomenapuiden kukinta on alkukesän suurimpia nautintoja!

  VastaaPoista
 7. Koristeomenapuuhan on upea - tahtoo listalle sekin:)

  VastaaPoista
 8. Kiitos teille kaikille kommenteistanne.
  Ilahdun aina, kun näen blogini lukijoiden kasvot pienten kommenttien muodossa.
  Mukavaa lukea vaikka vain pari sanaa ja samalla nähdä kuka on meillä pistäytynyt.

  Nyt panttaan uuden blogini aamuksi, kun tuo päivitys on yleensä iltaisin aina niin myöhään, että suurin osa on jo häipynyt koneelta.

  VastaaPoista
 9. Huomenta! Blogini on jotenkin sekaisin mutta kurkkaathan uutukaisia korttejani.

  VastaaPoista
 10. Onpas todella kauniin värinen koristeomppupuu!
  Kuvasi on niin herkkuja, että pakkohan tuollaista on harkita omallekin pihalle!
  Koristeomenapuut voisi muutenkin olla parempi vaihtoehto jos ei halua koota isoa satoa joka syksy.

  VastaaPoista
 11. magi, käyn kurkkaamassa

  helinä, kukat ovat tod herkullisen näköisiä, satoa tosin ei saada tai no tuleehan sinne muutama pikkuomena, mutta ne saavat olla kaunistuksena puussa

  VastaaPoista