tiistai 8. huhtikuuta 2008

Kirja, lehdet ja hyllyt

Sataa, sataa ropisee. Mustarastaat laulavat ennen pimenemistä. On kevät, uudistumisen aika.
Sateen ropistessa syvennyn taas sisustuslehtiin ja myöhemmin illalla jatkan Hannu Väisäsen Toiset kengät-kirjaa. Kirja oli taannoin matkalukemisenani ja jäi puoleen väliin, unohtui tässä työ- ja keittiökiireiden keskellä. Olen juuri kohdassa, jossa Antero kuvailee psykologian tunnilla Punahilkan koria ja sen sisältöä. Koulutunnin aihe oli eidetiikka, joka tarkoittaa ilmiötä jossa joku todellisuuden kaltainen tulee aistimuspiiriin ikään kuin joku todellinen ilmiö.

Tänään ilmestyi kotiin Koti Gloria, jossa oli paksusti luettavaa. Kaivoin esille Avotakan, muistin siinä olleen Löydä yllätysvinkit rautakaupasta - jutun, josta esittelen kaksi vinkkiä.


Suorakulmaista säilöntää on toteutettu Orthexin 30-litraisista muovilaatikoista. Laatikot sommiteltiin seinälle vinottain ja niiden pohjiin on liimattu jämätapettipalat. Tämä on oiva idea eteiseen tai lastenhuoneisiin. Pienessä makuuhuoneessa, joissa yöpöydätkin ovat liikaa, seinähyllykkö käy yöpöydästä.

Kartellin Bookworm kirjahyllyssä on ripaus samaa ideaa. Ron Aradin luomassa hyllyssä on tyyliä, hauskaa designia ja klassikon ajattomuutta.


Miksei nurmenreunusnauhaa voisi käyttää sisällä. Ruohokentältä hyllytetty- on bambureunusnauhasta muotoiltu kevyt seinähylly. Sen voi kiinnittää parvekeseinälle kukkaruukuille, joista ryöppyävät kesäkasvit silmien iloksi.

Lovely Rita on myös Kartellin ja Ron Aradin luomus. Pieni pikkuhylly sopii mihin tahansa kodin tilaan jopa kosteaan kylpyhuoneeseen. Materiaali on polykarbonaattia, kuten Bookwormkin.. Myös tästä löytyy häivähdys yhtäläisyyttä itsetehtyyn bambuhyllyyn.

3 kommenttia: