sunnuntai 9. maaliskuuta 2008

Kevät tulee kohisten...

Kun katselin olohuonettamme, ajattelin tehdä vain pieniä kevätpiristyksiä. Kaivoin komerosta lempityynyni GP J Bakerin klassikkokankaalla päällystetyt. Asetin ne vanhojen tyynyjen seuraksi.
Eihän ne kovin keväisiltä näytä, mutta saavat olla siinä antamassa inspiraatiota. Mielessäni väikkyvät runsaskukkaiset kepeänväriset kevät-kesätyynyt.


Pääsiäinen on aivan pian. Taitoin pikkupihastani taas kirsikanoksia niistä liikaa levinneistä juurivesoista. Laitoin pääsiäiskimpun perinteisine höyhenineen ja veteen. Loput oksat odottavat vedessä terassipöydällä sidontoja.

Baubyn Perhonen lasikuvussa ja lapsuuteni rakas kirjamuisto J Fabriciuksen Kapteeni Bontekoen laivapojat on tilattu Annodomista. Tämä kirja oli ensimmäinen kirjastolainaukseni 7-vuotiaana ja valinta perustui sivumäärään. Laskin, että siinä on pitkäksi aikaa lukemista, ei lopu heti kesken. Se olikin jännittävä seikkailu-poikakirja, jonka saan nyt kirjahyllyyn muistoksi ja jälkipolville luettavaksi.

Perhonen lasikuvussa tuli eteeni Julian Schnabelin myötä edellisessä blogissani. Innostuin kirjaan, kun se oli saatavilla, se tulee nyt kirjahyllyyni. Nettiostokseni maksoivat yhteensä 9,50 euroa ja postikulut päälle. Helppoa, edullista ja ekologista kierrätystä.

9 kommenttia:

 1. Ihana kuva, ihana tyyny ja toden totta, kevät on täällä!

  Viikko vielä ja sitten on palmusunnuntai. Taidanpa lähteä hakemaan muutaman oksan sisälle minäkin.

  VastaaPoista
 2. Hei!

  Myöhästyneitä naistenpäivätoivotuksia. Kurssini on onnellisesti takana ja tänään saa vetää henkeä, nauttia kauniista kuvista ja inspiroivista blogiystävistä...

  VastaaPoista
 3. susanna,
  kevätterveiset sinne, oksat vihertävät yllättävän pian maljakossa

  magi,
  kevät onkin inspiroivaa aikaa, heleitä värejä ja kasvun ihmeitä

  VastaaPoista
 4. Onhan siinä kaunis lintu, tulee mieleen paratiisilintu ja kukkia, miksei siis keväinen ja kesäinenkin tyyny. Ja höyhenoksat on kauniit.

  VastaaPoista
 5. Kauniit sävyt lintutyynyssä. Minusta tuo on kyllä varsin keväisen oloiseksi mieltyvä kuosi. :) Varsinkin muiden hempeiden pastellisten(tyynyn värimaailmaan sopivien) tyynyjen seurassa olisi namu!

  VastaaPoista
 6. Kevätkiireitä on pidellyt niin että oli suorastaan rentouttavaa tulla lueskelemaan vaihteeksi mitä täällä on tapahtunut. Kiasman näyttely kuulostaa vallan kutkuttavalta - ja nuo pikkiriikkiset kupit myös

  VastaaPoista
 7. Inkivääri,
  paratiisilintuna minäkin pidän tätä tyynyn lintua, tuo kuosi on niin herkullinen...
  squickie,
  mietin itsekin sitä, että kukkatyynyn seuraksi voisin yhdistää heleää vihreää (itseasiassa sellaiset tyynyt ovat jo olleet parina), mutta myös vaalea turkoosi ja vadelmanpunainen kävisivät.

  VastaaPoista
 8. jori,
  siis Kiasmassa nähdään ennen 13.4, jos samalle päivälle satutaan.
  Illyn kupit ovat minustakin ihan varteenotettava hankinta. Tosin meillä tulee pientä vastustusta, onhan meillä jo kupit periaatteella, mutta kunhan se uusi keittiö tulee ja lisää säilytystilaa niin.......

  VastaaPoista