tiistai 19. helmikuuta 2008

Tunnustuksia


Blogini sai tunnustuksen kauniiden sanojen saattelemana Kasvimaalla-blogin Sammakolta ja Neidonhiuspuun Jori valitsi myös blogini. Olin iloinen siitä, että blogini niin monen muun blogin joukosta valittiin. Kiitos.

Nyt on vuoroni tehdä vaikeita valintoja eli kertoa suosikkieni joukosta niistä blogeista, jotka juuri nyt nousevat mieleeni. Kertomisjärjestys on mielivaltainen.

Kasvimaalla - Sammakko, on tuore tuttavuus, mutta voi miten raikas blogi. Ahmin kuvista ja sanoista vihreää raikkautta pursuavaa blogia. Kasvitietoutta saan aina sopivina annoksina ja vieläpä ohjeita ruuanlaittoon. Nimittäin Sammakolla on myös ruokablogi, jonka vasta äskettäin huomasin klikata auki.

Neidonhiuspuun salaisuus - Jori, Jorin puutarha on aivan ihana sekä kesällä että talvella. Valokuvat, voi kiitos ihanista hetkistä niiden äärellä. Iloisena taiteentekijänä ja -kokijana, kuvataide ja teatteri, piristät päiviäni. Kiitos Jori, että saan ihastella ruusukuppikokoelmaasi, minulla kun ei ainakaan vielä ole yhtään ruusukuppia.

Ruusutapettia - Nanna, kaukana kotoa sinnittelee useimmiten hurtin huumorin voimalla Nanna. Meitä yhdistää salaisuus. Me molemmat pelkäämme yksinoloa pimeässä.
Nannalla on kait jopa veitsi tyynyn alla. Minä taas käperryn kokonaan piiloon peiton alle.
Onneksi Nanna me molemmat olemme hengissä ja vahingoittumattomina. Pimeässähän tapahtuvat ne samat asiat sekä yksin että muiden kanssa. Ehtivä, reipas F-poika työllistää Nannaa aamusta iltaan, terveisiä F:lle.

Omenapuun alla - Katriina, sattumalta löysin Katriinan, kun klikkasimme yhtäaikaa samalla sekunnilla blogistanian ihmeelliseen maailmaan. Katsoin kuka onkaan tämä, jolla on yhtä aikaa samat puuhat. Niin samaa rataa kulkee makumme ja valintamme monissa kohdin. Katriinan valokuvat ovat aina taidokkaita. Mielessäni häivähtää tunne, olisimmekohan sisarukset.

Pujoliivi - Nasti ja Tytti, huolella taidokkaasti toteutettuja neuleita ja käsitöitä on ilo katsella ja lukea syntyvaiheita kuvien kera. Erikoisesti ilahdun aina, kun Nasti tekee löytöjä kirpparilta. Olen erittäin ylpeä siitä, että blogini on suosikkina neuleblogissa. Nastin kanssa olemme Pohjanmaan tyttöjä, tunnemme jonkinlaista sydämen sympatiaa.

Hannan huone - Hanna, iloisten pienten poikien äiti, joka rakastaa käsillä tekemistä. Koti ehostuu ekologisesti ja kekseliäästi. Pinkki, tähditetty eteinen on viimeksi toteutettu ihastuttava idea. Blogista huokuu taito valokuvaukseen, taiteeseen ja musiikkiin.

Turkoosi talo - Tiiu, innolla luen ja katselen blogissasi, mitä saat aikaan kankaalle väreillä ja taitavilla käsillä. Haaveilen aurinkovärjäyksestä, kerroit miten se syntyy. Joskus toteutan sen.

Kotiopettajatar - Magi, kauniit sanat ja elämänasenne ihastuttavat. Olet sydämmellinen ihminen, sinusta huokuu lämpöä sanojesi välityksellä. Sanat lämmittävät mieltä.

Voi teitä olisi niin monta, joista haluaisin kertoa. Niistä, joista en nyt kertonut, kerron myöhemmin. Olette kaikki blogiystäviäni.

11 kommenttia:

 1. Vautsi, mikä yllätys, kiitos tästä kunniasta!
  Sisaria ollaan hyvinkin: meillä on molemmilla tällainen isosiskon tomera ote ;D Tietää mitä tahtoo ja mistä tykkää, eikö?
  Täällä on aina ilo käydä katsomassa, mitä kuuluu ja mitä kaunista A. nyt on nostanut esille.

  VastaaPoista
 2. Kiitos, Arleena :) Sisustus, design, kasvit, astiat ja ruoka: siinä on monta hyvää syytä sille, että blogisi on suosikeissamme. Ellemme neuloisi, kirjoittaisimme itsekin kenties juuri noista samoista asioista. Nyt ei tarvitse, kun sinä teet sen niin hyvin.

  VastaaPoista
 3. Ja suuret kiitokset myös täältä ruusukuppien ja suloisten yömusiikkien katveesta. Ja huomenna sitten taidepläjäys luvassa, eikös se näyttely / kuukausi ollut ajatuksena=) Kauniita öitä

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja kumarrus tämä oli ihana yllätys. Yritän panostaa ulkoasuun tulevaisuudessa vielä enemmän. Usein huomaan sinun kirjoittaneen tai laittaneen kuvia tutuista asioista, komenttisi pelastavat päiviä. Kiitos!

  VastaaPoista
 5. Voi kiitos! Mikä ihanainen yllätys. Aivan meinasi tipahtaa tippa linssiin. Niin kauniisti minusta kirjoitit!

  VastaaPoista
 6. Voi ei, sanon kuin pikku-Daniel. Miten kauniita sanoja teiltä kaikilta.
  Katriina, naulankantaan tuo tomera asenne-vertaus.
  Nasti, kiitos varsinkin viimeisestä lauseestasi.
  Jori, oli kerran kuussa, pidän lupaukseni, oikeastaan muistelen, että helmikuun alkupäivinä kerroinkin jo helmikuun osion. Maaliskuussa olen varmaan käymässä jo taideaarteiden äärellä Helsingissä.
  Tiiu, kuvasi ovat minusta ihan hyviä vai tarkoitiko blogin ulkoasua, selkeyshän on valttia ja blogisi on selkeä, jutut kuvineen hyvin esillä. Samoin kommenttisi ovat aina ilahduttavia.
  Magi, sanasi ovat olleet aina lämpimiä ja lämmittäviä.

  VastaaPoista
 7. Ihanaa, uusia blogeja joihin tutustua!

  Olen lueskellut blogiasi jo jonkin aikaa ja ajattelin, että olisi kohteliasta vihdoin jättää jotain merkkiä itsestään :)

  VastaaPoista
 8. Kiitos Kiitos! Vahanko hihittelin meidan salaisuudelle :) Kunhan taalta Suomeen taas paastaan, niin veitsetkin paasevat tyynyn alle. Taalla turvallisuudesta huolehtii talon vartijaryhma.

  Kuvasit muutenkin elamaani osuvasti. F lahettaa tahmaisella tassulla vilkutuksen terveisten mukana takaisin.

  Olet ihana blogiystava!

  VastaaPoista
 9. Kiitän ja kumarran, mukava kuulla että blogistani on ollut iloa!

  Hauska on tutkiskella näitä kymmenen listoja, aina löytyy jotakin uutta :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kaunoinen muistamisesta taasen! :) Ilahduttavaa kun niin tunnollisesti vierailet blogissani!

  Koitan tässä toivuskella flunssasta. Hetki hiljaiseloa.

  VastaaPoista