maanantai 18. helmikuuta 2008

Kahvia villasukat jalassa


Cappuccinoa oli tarkoitus keittää iltakahviksi, mutta eipä ollutkaan tarvittavaa kahvijauhetta kaapissa. Keitettiin Moccamasterilla tavalliset kahvit. Otin kuitenkin keltaiset kaakao-teekupit käyttöön. Näistä nautimme tavallisesti myös cappuccinot.
Luulenko vain, mutta kahvi maistui näistä Gustavsbergin Natur- luuposliinikupeista erinomaiselta jopa paremmalta kuin Teema-mukista. Pitääpä useinmmin nautiskella noista laakeista kupeista tavallinenkin kahvi. Kuppien aurinkoisen keltainen väri oli omiaan lisäämään kahvinautintoa.


Lämmintä sisäisesti ja mikäs on nauttiessa, kun jalat ovat lämpiminä villasukissa. Äitini kutomat hennon lilat villasukat sointuvat hyvin keltaisiin kahvikuppeihin ja sohvatyynyyn. Tahattomasti syntynyt väriyhdistelmä.


Rentouttava hetki sohvalla kahvin ja sisustuslehtien seurassa. Villasukkia katsellessa muistelin äitiäni, joka on ajatellut kutoessaan, että tyttärellä ei kuitenkaan liikene aikaa kutomiseen. Niin tottahan se on, kyllä sukat jäisivät kutomatta. Kiitos äiti huolenpidosta. Pienistä nautinnoista ja muistoista virkistyi ja rentoutui mieli.

5 kommenttia: