tiistai 17. kesäkuuta 2008

Villaa 100% Uudesta Seelannista

Viisas kuluttaja ostaa joululahjat kesällä. Joka vuosi jouluruuhkassa teemme lupauksen, että ensi vuonna ostan joululahjat jo kesällä. Juhannus on nyt käsillä, elämme keskikesää, vielä ehtii kesän joululahjaostoksille. Lahjat on hyvä piilottaa komeron hyllylle, josta ne varmasti löytää kun paketoimisen aika tulee joskus viikolla numero 50.
Olen ollut nopea, jo talvella ostin muutaman joululahjan talvialesta, merkkituotteita puoleen hintaan. Nyt en löytänyt niitä heti kuvattavaksi, palaan asiaan uudelleen. Kyllä ne tallella ovat, vaatii vain pientä etsintää.

Viisaana kuluttajana hyödynsin kesäkauden alea. Perinteistä poiketen ostin olohuoneeseen uuden maton. Se on 100%:sta uusseelantilaista villaa, käsinsolmittu upottava matto. Harvemmin kesällä mökkeilykautena villamattoja hankitaan, mutta hinta ratkaisee. Kannattaa suunnata ostoskäyttäytyminen vastavirtaan, kesällä villamattoja ja talvella mökkitavaraa.

Matto soviteltiin olohuoneeseen, tumma burgundinpunainen sopii hyvin. Pitkän vuosikymmenen kestäneen sisalmattokauden jälkeen paksu villanukka tuntuu kodikkaan pehmeältä jalan alla. Sisalit pidän kuitenkin edelleen kesämattona. Villa odottaa viilenevää syksyaikaa, joulua ja pakkastalvea.

11 kommenttia:

 1. Vau, mistä alesta maton löysit?

  VastaaPoista
 2. Onpa pehmean nakoinen, ja kaunis vari :)

  VastaaPoista
 3. Taitaakin olla hieno löytö :) Tuo väri on varmaan hyvä, sopii siis kivasti moneen juttuun..

  VastaaPoista
 4. Muhkean ja komean näköinen matto. Väri varsinkin on hyvä syksyä ajatellen. Meillä on vähän samannäköinen, mutta se on tekokuitua, pehmeä myös. Oikeastaan en edes tiedä mitä materiaalia se on.

  Tuo joululahjaidea on hyvä, ja itsekin olen usein aikonut niin tehdä, mutta en ole osannut sitten kuitenkaan käytännössä sitä toteuttaa kun niitä menoja on aina kaikkeen muuhun kesällä.. On lapsen synttäriä ym. Mutta joskus kun on hulppeammin rahaa käytössä niin voisi tämän idean toteuttaakin..

  VastaaPoista
 5. gitte,
  sisustusliikkeen kesätarjous, tosin tilattava, mutta jaksoin odottaa

  susa,
  sisalien jälkeen se on pehmeä, väri täyteläinen

  VastaaPoista
 6. eija,
  Tuo väri nappaa hyvin baalean harmaa/beige sohviin ja verojen sävyyn, itseasiassa tuo väri sopii niin moneen, kiitollinen sävy

  sooloilija,
  matossa on pitkänt tiheät nukat ja sen on vähän raskas, tietysti koko 200x300 antaa painoa

  Joululahoja kannattaa tosiaan hankkia pitkin vuotta, tuntuu kuin rahaa menisi vähemmän ainakin siellä joulun alla

  VastaaPoista
 7. Idea on aivan loistava, ostaa joululahjoja pitkin vuotta. Mulle on joskus käynyt kyllä niin, että olen piilotellut lahjoja pitkin vuotta sinne tänne ja joulun jälkeen vasta löytänyt niistä osan;)

  VastaaPoista
 8. Aivan ihana matto! Kuvan perusteella voi kuvitella, miltä se tuntuu jalan alla, suloiselta!
  Minä muuten ostan ensimmäiset joululahjat usein jo joulun jälkeisestä alesta :)

  VastaaPoista
 9. Olen myös vakaasti päättänyt, että joululahjoja ostetaan pitkin vuotta, eikä paniikissa viikolla 50.
  Itse hyödynnän aleja ja kanta-asiakastarjouksia laatu-lahjojen ostoon. Niitä onkin kertynyt laatikkoon jo jonkin verran.

  VastaaPoista
 10. pioni,
  samat sanat, joskus on lahja unohtunut löytämättömänä komeron sopukoihin ja löytynyt joskus keskikesällä

  kre,
  näyttääkin, että monilla on hanskassa tämä "pitkin vuotta"-joululahjoja

  nanna,
  samoin alet ja kanta-asiakasedut tulee hyödynnettyä, oikeastaan vuoden mittaan tulee arvioitua lahjan tarve helpommin kuin kiireessä tuskaillen

  VastaaPoista