perjantai 13. kesäkuuta 2008

Kun kurkotat korkealle

Kun kotiuduin työmaalta kotiin, odotti minua yllätys. Uudesta Ikeasta oli löytynyt juuri se, mitä olin toivonut kauan. Se joka on tarpeellinen päivittäin, joka auttaa kurkottamaan korkeuksiin, joka on kevyt liikutella, jolle on turvallista nousta.

Kun uusi keittiö valmistui, puhuin tästä lähes päivittäin. Ovathan uudetkin kaapit miltei kattoon saakka ja yläkaapit on täytetty kaikella hyödyllisellä keittiötavaralla, jota tarvitsen päivittäin aina jonkun oven takaa. Kaapistojen jokainen hyllymetri on otettu hyötykäyttöön ja kaikelle on suunniteltu oma paikkansa.

Nyt se on vihdoin keittiössä, emännänjatke eli jakkara. Yksinkertaisen tehokas apuväline, jonka ansiosta kurottelen entistä tukevammin lähelle katonrajaa. Kyllä siellä Ikeassa on hyvää ja kaunistakin.

9 kommenttia:

 1. Minä taas olen etsinyt kissojen ja koirien kanssa kokoontaitettavia keittiötikkaita. Meillä oli lapsuudenkodissa sellainen, musta ja puusta tehty, jonka päällä kaikki tädit rakastivat myös istua. Tavallisia keittiötikkaita/-jakkaroita kyllä löytyy, mutta ei kokoontaitettavia. Meillä on pieni keittiö, ei sinne tavalliset tikkaat mahdu... (vink,vink, valmistajille! :D)

  VastaaPoista
 2. No just teille sopiva tämä jakkara, tukevan näköinen ja tyylikäs, vieläpä valkoinen! Saako hintaa udella?

  VastaaPoista
 3. Satun olemaan melko lyhykäinen ja entisessä asunnossa en ylettynyt ripustamaan edes pyykkiä ilman jakkaraa. Keittiössä minun tosin pitää kyllä kiivetä talousjakkaran ylimmälle tasanteelle jos meinaan jotain ylimmistä kaapeista saada. Kovin matalasta jakkarasta ei siis ole itselleni juurikaan hyötyä.

  VastaaPoista
 4. sammakko,
  minä taas en halunnut jakkaraa, koska se on liian korkea kolmiportaisena, vähän raskas ja kokoontaitettavan vaikea löytää paikka keittiössä, jossa on pikkupätkä ehyttä seinää nojaamiseen.

  VastaaPoista
 5. sooloilija,
  Sen hinta oli noin 7-8 euroa, kuittia ei ole enää tallella ja mieheni muisteli hinnan

  VastaaPoista
 6. squickie,
  juu tällä jakkaralla pääset vain ehkä puoleen väliin yläkaappeja.
  Porrasjakkara antaa pituutta lyhyelle kokkaajalle

  VastaaPoista
 7. Sinulle on haaste blogissani. :)

  Krisu

  VastaaPoista
 8. Ihana! Mullakin on koroke, mutta ei noin natti!

  VastaaPoista