Ota neljä hapokasta omenaa. Pese ne hyvin ja poista siemenkodat.
Aseta omenat omille folioilleen.
Liruttele kodan sisään ja omenoiden päälle desi tummaa siirappia.
Liruttele kodan sisään ja omenoiden päälle desi tummaa siirappia.
Sekoita ruokalusikallinen kanelia, desi kaurahiutaleita,
ja kolme ruokalusikallista voita murumaiseksi seokseksi.
Ripottele seos omenoiden päälle. Sulje omenat folionyyteiksi.
ja kolme ruokalusikallista voita murumaiseksi seokseksi.
Ripottele seos omenoiden päälle. Sulje omenat folionyyteiksi.
Kypsennä uunissa 175-asteessa noin tunti.
Nauti jäätelön tai hunajalla makeutetun luomujogurtin kera.
******
******
Värikollaasit 26. haaste =
ruosteenpunainen, vaalea keltainen, tuhkanharmaa
ruosteenpunainen, vaalea keltainen, tuhkanharmaa
Olipas kivasti toteutettu kollaasihaaste! Nami!
VastaaPoistaNam, uuniomenia minulle ennestään tuntemattomalla tavalla.
VastaaPoistaHyvä syy tehdä herkkuja, jotta saa kollaasin kokoon :)
Noista saisi paljon omenahyvää :)
VastaaPoistaRupesi niin tekemään mieli. Jäätelöä kyllä olisi pakkasessa, mutta omenat puuttuvat. Viikonlopulla saa herkutella ja omenoita paistaa. Tuo on aina varma herkku.
VastaaPoistaVoi, kuinka kekseliäs idea ja vielä maistuvakin. :-)
VastaaPoistaTäytyy testata, näyttää hyvältä!
VastaaPoistaKuulostaa aika herkulliselta:)
VastaaPoistaKiva, punasävyinen toteutus.
VastaaPoistaHerkullinen kollaasi
VastaaPoistaKaunista ja herkullista samassa paketissa. Kiva resepti!
VastaaPoistaYaelian,
VastaaPoistaAjattelin läiskäistä kaksi kärpästä yhdellä iskulla.
SusuPetal,
Ja kollaasin teosta se jälkiruoka uuniin lähti.
isopeikko,
Kyllä onkohan siinä kolmekymmentä omenaa. Ja jää vielä 26 kun folio-omenat on syöty.
Rita,
Olen huomannut, että omenaherkkuja klikataan aika usein Kotona-blogissani.
Unelma,
Tehokkaasti kaksi asiaa kerralla.
Pauliina,
Juuri äsken ehdin vasta jälkiruokaa syömään , olivat hyviä ja läpikypsiä.
pioni,
Sitä omenat ovat.
sari,
Nämä löytyivät niin läheltä tällä kertaa - taas.
kotilaiska,
Ja herkullista syötävänä.
trina,
Omenat muuttuvat ruskeiksi paistuessaan, ainakin nämä ruosteenpunaiset.
Ai että, kun maistuis varmaan hyvälle!
VastaaPoistaja sä olet tästä hyvästä mausta saanut vielä lisäksi kauniin kollaasinkin esille, hieno todellakin!
Minä haukkaan heti! Kiitos.
VastaaPoistaUunissa valmistettu omenakollaasi! Nam ja ah! :)
VastaaPoistaHerkullinen omenakollaasi ♥
VastaaPoistaKiitos hyvästä ohjeesta.
VastaaPoistaTuplasti hyvää! Kiitos, teen omenapussisi tällä viikolla. Kertaus vahvistaa kuvasi. Sanonko, että tykkään :)
VastaaPoistaHarakka,
VastaaPoistaKaksi kärpästä samalla iskulla.
kiirepakolainen,
Haukkaa - ole hyvä.
TeeTee,
Sellaista ei ole kai ennen ollut.
Risusydän Maria,
Omenat ovat kypsennettynäkin hyviä.
flora,
Ole hyvä.
Kaari3,
Jos haluat, voit lisätä sokeria. Itse jätin sen pois tarkoituksella.
Kertaus on opintojen äiti.
Kiitos.
Harvoinpa (en ehkä koskaan) ole saanut värikollaasihaasteesta silmänilon lisäksi iloa makuaisteille.
VastaaPoistaJollain oli jäätelöä, mulla omenia - yhteistyöllä onnistuisi (ainakin näin virtuaalisti)
Heljä,
VastaaPoistaKermavaahtokin käy, jos sitä sattuu olemaan.
Tämän kätken sydämeeni - ja reseptikansiooni. Elämä on juhlaa kun sen juhlaksi järjestää. Herkullisuudesta iso kiitos :)
VastaaPoistaLastu,
VastaaPoistaKiitoksia.
Sä olitkin hienon keksinyt! Todella hienosti toteutettu kollaasi, erilainen!
VastaaPoistaMä näköjään vastasin sulle oikein kaksi kertaa, miten tää oli multa mennyt ohi muistin? He!
VastaaPoistaNo vanhalle sattuu ja tapahtuu, mutta kollaasisi oli hieno!