perjantai 18. lokakuuta 2013

Kaakelipalojen uusi elämä

Kauan odotettu pieni vessamme on valmistumassa. Esitin suunnittelijalle omat toivomukseni ja hyvin samoilla linjoilla ollaan menty. Takaseinä ja lattia on kaakeloitu, sivuseinille tulee maalia ja päälle kevyt rappaus.
Väritys on mustavalkoinen. Hanat, lavuaari laatikostoineen ja WC-pönttö on jo ostettu. Pyyheliinanupit ovat Arabiaa eli vanhoja sähkötolpannuppeja sitä pienempää kokoa.
Laatoituksen sovittelussa syntyi kivoja laatanpalasia. Pyörittelin niitä käsissäni ja sain omasta mielestäni mukavan idean. Ryhmittelin ne valkoisille 15x15 laatoille ja lisäsin vielä jotain muita osiota mukaan. Niistä tulee pieniä kaakelitauluja. Ne ripustetaan uuden vessan sivuseinälle sopivalla tavalla.
Näppäsin kuvia vielä keskeneräisistä kuviolaatoista, kuviopaloja ei ole liimattu.
Joidenkin kohdalla lopputulos muuttui vielä. Tänään suoritettiin liimaus.  Materiaalia on vielä jäljellä ja koska kuusi on liian vähän, teen vielä lisää toiset kuusi. Lopputuloksesta kuulette myöhemmin, kun kaikki on valmista.

12 kommenttia:

 1. Hauska idea!

  Alkoi sormia syyhyttää, kaakeli on inspiroivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minullekin tuli kova vauhti päälle, kun idea pulpahti mieleen.

   Poista
 2. Hieno idea, modernia jälkeä, kierrätystä parhaimmillaan. Mistä ihmeestä niitä sähkötolpan nuppejakin olet löytänyt? Tulee taatusti upea, tuskin maltan odottaa lopullista näkymää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on sitä ajatusta, että melkein kaikki on hyödynnettävä. Ostin ne Juthbackan kirpputavaramarkkinoilta. Tehdään väähän erilainen vessa kuin meillä on aikaisemmin ollut.

   Poista
 3. Onpa hieno idea!
  Ja varmasti tulee upea Wc teille, moderni ja tyylikäs!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti, ollaan odotettu vessaa jo jonkin aikaa. Eipä sitä yhdellä tahdo toimeen tulla

   Poista
 4. Hauskoja "mosaiikkitauluja", uudesta vessasta tuli varmaan kaunis Arabian vanhoine nuppeineen. Pitääpäs piipahtaa katsomaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ihan vielä valmis, mutta tervetuloa katsomaan.

   Poista
 5. OI miten kauniin graafista jälkeä syntymässä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy jotain piristystä saada vessaankin ja kun materiaalia on, mikäpäs siinä.

   Poista
 6. Huisin upea idea! Minullakin olisi jemmassa jos jonkin näköistä kaakelia, odottamassa lohkomista. Piti mennä kansalaisopiston mosaiikkiin, mutta valitettavasti tuli siihen muuta. No, keväällä sitten :) Jännittyneenä jään odottamaan valmista tauluasi!

  VastaaPoista
 7. Wau, tosi hienolta näyttää!
  Näytäthän sitten koko kokonaisuuden.

  VastaaPoista