tiistai 24. tammikuuta 2012

Keltaista ja mustaa

 
Katselin eteistä kameralinssin takaa. Keltainen rekkinaulakko näyttää aika pirteältä. Kuten kuvasta näkyy se on vierasnaulakko ja juuri nyt meillä ei ole vieraita. Kaikki mustat hengarit ovat tyhjillään.
Rekkinaulakko ja hengarit ovat tanskalaisen Hayn.   Musta toistuu sisalmatossa.

Keltainen jatkuu  takkaonkalon maljakossa ja piirongin tauluryhmässä sekä lasiesineissä. Keltaisen sävyjä on useita. En ole kovin tarkka sävyjen suhteen, yhdistelen saman värin eri sävyjä mieluusti. Löytyyhän kodistani myös lukuisa määrä valkoisen eri sävyjä eikä se haittaa ollenkaan päinvastoin.

Eteisen sisustaminen on hieman kesken, metallilista parkettilattiassa jakaa eteisen ja juuri tuolla kulman takana on vielä tehtävää. Lista jakaa myös uuden ja vanhan parketin. Onneksi kaupoissa on taas tuota tammimosaiikkia, joten sain jatkettua samalla parketilla. Kaamea muovinen tammilaminaatti  revittiin pois ja aitoa puuta oleva parketti asennettiin tilalle.
Perintöpiironki   on taas eteisessä, kuten ennenkin.  Ja piirongin päällä suomalaista desinglasia sekä Yki Nummen Modern Art valaisin.                                                                              

9 kommenttia:

 1. Teillä on niin tyylikästä, hienoa ja kaunista, että minä vanha höppänä kaikkine kippoineni en varmasti osaisi viihtyä. Kaipaisin vähän roinaa ympärilleni. Ihailen sinun vähäeleistä tyyliäsi.

  VastaaPoista
 2. Keltainen ja musta on vahva yhdistemä ja vaaterekki on kuin moderni veistos. Perintöpiironkisi on vähän samantapainen kuin omani, joka on peräisin isäni taiteilijasedältä, joka lienee hankkinut sen poikamiesboksiinsa 1800-1900 lukujen taitteessa.

  VastaaPoista
 3. Hauska idea tuo vierasnaulakko, myös väriltään. Pidän kovasti tuosta tauluryhmästäsi lipaston päällä:)

  VastaaPoista
 4. Todella kiva vierasnaulakko! Ensimmäisestä kuvasta tulee hieman mieleen jokin julkinen tila, ehkä tiiliseinä ja kuvan rajaus tekee sen. Niin ja tuo iso kello tietenkin :)

  VastaaPoista
 5. Piristävän värinen vaatenaulakko, vaikuttaa kuitenkin hieman huteralta?

  VastaaPoista
 6. Unelma,
  Jokainen sisustaa juuri omanlaisensa kodin. Toiset tykkää, että ympärillä on paljon tavaraa ja monenlaista kuosia.
  Minäkin ihailen taitavasti sisustettuja romanttisia, tavaraa pursuavia koteja, mutta en vain osaisi asua niissä. Seesti ja selkeä skandinaavinen tyyli on ominta aluetta meille.

  Ina,
  Eteiseen halusin keltaista juuri tuon mustan takia.
  Tämä piironki on pohjalainen ja myös 1800-luvun lopulla tehty.

  Katriina,
  Minä pidän tauluista ja niitä onkin kertynyt lukuisa määrä. Jos seinilläni ei olisi taulun taulua, tuntisin kuin koti olisi keskeneräinen.

  miolann,
  Kellon paikka on vielä hakusessa, se on vain tökäisty tuohon. Oikeastaan kellolla ei ole enää sitä alkuperäistä tarvetta. aikaa tulee katseltua aivan muista välineistä.
  Eteisessä on piilossa kaikki se tavara (takit ja kengät) jotka yleensä ovat monissa kodeissa näkösällä. Läpikulkupaikka on meillä puolityhjä tila.

  Ari,
  Rekin suunnittelija on ollut taitava. Metallirekki seisoo tosi tukevasti eikä se kallistu mihinkään suuntaan.

  VastaaPoista
 7. Oi miten tykkään tuosta piironkista.

  VastaaPoista
 8. Naulakko on kivan näkönen ja teillä on muutenkin niin siistiä ja aina nättiä ja muodikasta.
  Se perintöpiironki on kyllä nätti!

  VastaaPoista
 9. Kaunista.
  Ihan hätkähdin, kun näin kuvan kirjoituslipastostasi.

  http://www.flickr.com/photos/amnellanna/5602709301/

  VastaaPoista