keskiviikko 14. marraskuuta 2007

Millainen sää sekä mietteitä keittiössä


Sinä, joka luet tätä blogia, kerro minkälainen on näkymä ikkunastasi juuri nyt. Onko lunta ja paljonko on pakkasta. Näin luki Inkiväärin blogissa. Talvisia näkymiä oli kuvattu päivällä Inkiväärin ja monen muun bloggaajan ikkunoista. Ikkunastamme ei näy lunta eikä kuuraa maisemassa.

Täyspimeydessä juuri nyt illalla nappasin pari kuvaa pihanäkymästä. Kuva kertoo, että ruoho näkyy vihreänä ja puut ovat paljaat. Maisema on syksyisen kaunis. Ulkolämpötila on - 5-astetta.

Sytytin terassipöydälle lyhdyn, se levitti kynttilän tuoksun ja valon lämmön kylmään iltaan. Paperitähtiketjut ikkunassa enteilevät jo joulunaikaa ja tähtikirkasta taivasta.

Sisällä on tietysti kotoista ja lämmintä. Selailin keittiökuvia netissä, sillä keväällä meillä uusitaan keittiökaapistot ja -koneet. Hain vinkkejä suunnitelmaani.


Eräs kuva näytti tutulta tai oikeastaan maustepurkit. Minullahan on kaapissa pyörivä mausteikko, jossa ovat kuvankaltaiset purkit.


Olisiko ideaa laittaa maustepurkit tankoon. Näitä pieniä ja suurempia yksityiskohtia on hauska pohtia uuteen keittiöön.

6 kommenttia:

 1. Mina myos pyorittelen keittioita paassani. Kaapinovimallin olen jo paattanyt, mutta se, miten kaapit sijoitellaan ja kuka keittion toimittaa on pahasti auki. Ja kun maailma on viela pullollaan ihania yksityiskohtia. Miten ihmeessa pystyy valitsemaan ne omat jutut, kun kaikkea ei voi toteuttaa?
  Kaasuliesi tulee, se on varmaa. Kaikki muu onkin epavarmaa :)

  Mausteet tangossa nayttaa aika kivalta! Siihen tankoon voi varmasti ripustaa sitten muutakin, jos maustepurkit alkaa tympimaan.

  VastaaPoista
 2. Samma här, olen myös ovimallit ja vetimet tai tarkemmin vetimettömyyden päättänyt. Samettisen matat valkoiset ovet ja laatikostot, oviin ei vetimiä, viistoura toimii "vetimenä", laatkoissa metalliura. Kaksi kapeaa apteekkikaappia. Tanko on vielä mietinnässä tai oikeastaan noille maustepurkeille laitan tangon, joka kylläkin jää maustekaapin oven taakse.
  Välitilaan olen ajatellut graafista abstraktia maalausta ja lasi päälle. Kaikki tasot ikuista terästä.
  Näitä palikoita pyörittelen.

  VastaaPoista
 3. Ei lumen rippuakaan teillä - meillä sataa parhaillaan lisää:) Kivat nuo paperitähdtt, eivät liian jouluisia vaan sopivat kylmään aikaan muulloinkin. Keittiön laitto onkin iso projekti ja vaihtoehtoja noin tsijuuna ja vähän päälle8]

  VastaaPoista
 4. Sinulla on kauniita kuvia blogissasi. Selailin vanhempia sisustus-juttujasi ja erityisesti syysparveke teksti kuvineen miellytti. Odotan innolla kuvia talvisesta parvekkeestasi.

  VastaaPoista
 5. Aw, this was an incredibly good post. Taking the time and actual effort to make a very good article… but what can I say… I hesitate a lot and don't seem to get anything done.

  Feel free to surf to my web page: Forex Reviews

  VastaaPoista