sunnuntai 18. marraskuuta 2007
Klementiinit jälkiruokana
Marraskuun harmaudessa maistuvat c-vitamiinia sisältävät auringonkeltaiset sitrushedelmät. Torilta ostamani, 2 kg eurolla, klementiinit ovat maistuneet sellaisinaan ja myös erinomaisesti jälkiruokana. Helppo, nopea ja maistuva jälkiruoka syntyy hetkessä.
Klementiini-raejuustosalaatti
1 prk eli 200 g raejuustoa
4 klementiiniä paloiteltuna
0,5 dl rusinoita pienittynä
1 rkl hunajaa tai vastaavasti vaaleaa siirappia
Sekoita ainekset keskenään. Nautitaan jälkiruokana tai välipalana.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Sitrukset ovat ihania! Jo niiden pelkkä väri piristää mieltä. Halvalla olet saanut klementiinejä, lucky you.
VastaaPoistaJuu torilla viimeisenä tuntina saa myyjiltä hyviä tarjouksia.
VastaaPoistaEn tiedä onko tuurini joskus sattumaa vai tarkoituksellista. Tänään kun olin ostamassa kukkia tuliaisiksi, sattui valintani puolukkakukkaan (täytyy tarkistaa sen oikea nimi) myyjä totesi, että nämä ovatkin puoleen hintaan myytäviä hiukan kuivahtaneina.
Valitsin tuliaiskimpuksi leikkokukat, mutta tietysti itselleni terassille puolukkakukat.
On kyllä raikkaan aurinkoisia nuo klementiinit. Meillä tahtovat hedelmät kadota parempiin suihin ihan siltään...
VastaaPoistaSuurin osa hedelmistä meilläkin syödään sellaisenaan. Mutta tuo parin kilon klementtiinisatsi houkutteli kokeilemaan kevyen jälkkärin muodossa. Raejuustossahan on sitä kalsiumia, joten terveyspommihan jälkkäri on kokonaisuutena, sokeria ei sanottavasti.
VastaaPoistaTosi maukkaan tuntuinen jälkiruoka. Kokeilen heti tänään!
VastaaPoista