keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kirpeät

 Sitruunan keltainen kirpeys.

 Kirpeät marjat, puolukka ja tyrni.
Kirpeät marjat pääsivät tänään salaattiin.
*

24 kommenttia:

  1. Ihanan kirpeä kimara kuvia.
    Puolukka survos maistuu hyvältä monen ruoan lisäkkeenä.
    Tyrnin jätän lautaselle.;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tyrnin makuun tottuu. Tosin käytän sitä vain muutamia marjoja kerrallaan.

      Poista
  2. hurjan kauniit kuvat! Superterveellinen salaatti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lisään salaattiin aina silloin tällöin marjojakin.

      Poista
  3. Kätevää, ensin kuva ja sitten salaatti!

    VastaaPoista
  4. Väreillä on väliä. Tuli niin vitaminoitu fiilis, että...

    VastaaPoista
  5. Hienot kuvat,ja kirpeä maistuu minulle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niistä tykkään minäkin ja erittäinkin marjoista

      Poista
  6. Happaman kirpeä salaatti, tyrnit jäävät minultakin, puolukat menee hillona ja mehuna.
    Ihanan värikkäitä kuvia, toiseksi alimmainen pyörii suosikikseni, kaikki ovat erinomaisesti kuvattuja kuten aina.

    VastaaPoista
  7. Namuisina väriläntteinä! Salaatti on siitä hyvä ruoka, että se kelpuuttaa sekaansa kaikkea maukasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä olen salaatin sekoittaja ja kokeilen laittaa sinne kaikkea terveellistä

      Poista
  8. Ihanat kuvat!
    Jotkut sikurisalaatitkin on kirpeitä. Toivottavasti omasi tasapainotti marjojen kirpeyttä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Romainesalaatti sopi hyvin marjoihin tai toisinpäin.

      Poista
  9. Ihanan kirpeitä kuvia ja maukkaita syötäviä

    VastaaPoista
  10. Kauniit kuvat, pidän kuvien vahvasta kontrastista.Hyvä vastaus!

    VastaaPoista