maanantai 17. kesäkuuta 2013

Lehdet, lehdet ....


Mitä olisivatkaan kesän sadepäivät ilman lehtiä. Pidän erikoisesti sisustuslehdistä, joissa on myös makoisia ruokaohjeita. Usein lehtiä selailemalla saan inspiraation oman kodin sisustamiseen.
Kun sade on ohi lähden joko poimimaan kukkia tai kaivan hyllyjen kätköistä mitä milloinkin.
Vaihtelen asetelmia, sommittelen kukkia maljakoihin tai siivoan.
Helppo on klikata lehtiä kotiin, Koti ja Keittiön 6 numeroa 21,90 € ja lahjaksi Hanna Sarenin designlaukku.

Olen ostanut Deko-lehden irtonumeroina. Lehti on muuten se toinen sisustamisen suosikkilehteni. Mukava on, jos se kolahtaisi postiluukusta 29 eurolla 4 numeroa ja huovutettu lehtikori kaupan päälle.

Minulle tulee lehtiä, joista en suostu luopumaan. Gloriankoti kolahtaa postiluukusta säännöllisesti joka kuukausi. Selailen ensin lehden läpi ja makustelen kuvia. Ensimmäiseksi luen aina Kaj Kalinin kolumnin, kesäkuun numerossa Jäisiä prinsessakakkuja. Siitä se sitten alkaa lukeminen, ihastuminen ja inspiraatio. Jos haluat lehden kotiin 6 numeroa 32,70 € ja säästät 40 %.
Ne muut lehdet kotiin kannettuna ovat Kodin Kuvalehti, Eeva ja Avotakka.

Olen innostunut uudelleen käsillä tekemiseen. Kouluajoistani onkin vierähtänyt vuosikymmeniä. Se oli aikaa jolloin viimeksi otin virkkuukoukun ja puikot käsiini. Nyt aloitin ristipistotyynyistä, se oli helppoa. Jatkoin kutomalla palmikkotyynypussin. Sekin onnistui, kun tavasin ohjetta. Seuraavaksi pitää palauttaa kavennukset mieleen. Tavoitteena vaikkapa pusero tai villasukat.
Huomasin, että Kauneimmat käsityöt kannetaan kotiin vain 47,25 € seitsemän numeroa.
Jo alkavat puikot suihkia ja virkkuut lisääntyä.

Askartelukerhomme käyttöön on saatava inspiroivaa luettavaa. Taika-lehti 19 € 4 numeroa.
Olemme kovia askartelemaan ja ohjeita, vinkkejä ja inspistä on haettu mistä milloinkin. Koska kokoonnumme kerran kuukaudessa, on helppoa selailla lehdestä ohjeet. Nyt ”Berttamme” on joutunut mukavuudenhalumme takia, ei suinkaan tumpeluutemme vuoksi, ohjaamaan meitä muita.

Haluatteko kurkistaa miten USA:ssa sisustetaan ? Huomasin, että ElleDeco USA-versio maksaa vain
47 euroa 10 numeroa.

Tulihan tässä muutamia inspiroivia lehtiä. Ellei näistä kuitenkaan löytynyt sinulle mitään, niin katso Lehtikuningas.fi-sivuilta sopivaa ja käytä kampanjahinnat sekä lahjaedut hyväksesi. 
Kaikki kuvat on lainattu myös sieltä.
Nyt alkaa taas aurinko paistaa. Mukava että satoi, luonto kiittää ja sain hyvän syyn nauttia sisällä lehdistä.

8 kommenttia:

 1. Hienosti esittelitkin lehdet.
  Mulle on käsityölehti joskus tullutkin monta vuotta.Ja sitten myöskin Askartelu lehti.
  Nyt tulee enää Et-lehti.
  Siinä onkin paljon lukemista ja asiaa, ei mitään juoruja, niistä lehdistä en tykkääkään.
  Mutta hyvää juhannusviikkoa sulle!

  VastaaPoista
 2. Sisustus-ja puutarhalehtiä jaksaisi lukea vaikka kuinka paljon! Koti ja Keittiö minulle on joskus tullut ja ruotsinkielisistä Hus & Hem ja Lantliv. Tämänhetkinen suosikkini on niinikään ruotsinkielinen Drömhem & Trädgård. Kotimaisista aikakausilehdistä ehdoton ykkönen on mielestäni ET-lehti!

  VastaaPoista
 3. Minäkin tykkäisin sisustus- ja puutarhalehdistä, joskus ostankin Maison et Jardin, ovat vaan täällä niin turkasen kallista turhuutta. Askartelu- ja käsityölehdetkin olisi kivoja, ennen muinoin tilasinkin, nykyään löytää netistä melkein kaiken mahdollisen tiedon ja taidon.

  VastaaPoista
 4. Et-leht on myös minun suosikkini. Tilasin juuri Dekon, Martta-lehdessä oli tuo sama tarjous... Ostan aika usein irtonumeroina lehtiä - voi sitten valita, mikä milloinkin kiinnostaa :D

  VastaaPoista
 5. Lehdet ovat niin houkuttelevia, sisustuslehdet etunenässä! Ostan useimmin Gloriankodin, joskus muitakin, ja Elle interiörkin on aika kiva.

  Kotiin mulle tulee vain Glorian ruoka ja viini sekä Kamera-lehti. Evitan ostan aina, Annan aika usein, samoin Glorian. Hohhoijaa. Evita on näistä ehkä paras.

  VastaaPoista
 6. Upeita lehtiä kaikki. Minä pidän sisustus ja käsityölehdistä.
  Ihanaa Juhannuksen odotusta.

  VastaaPoista
 7. Kiitos teille kaikille yhteisesti kommenteista.
  Leppoisaa Juhannusta.

  VastaaPoista