keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Edulliset nettiostokset


 
 
Kesä on lomailun aikaa. Lomalla on myös aikaa järjestellä ja inventoida kodin komeroiden ja kaappien sisältöä. Nyt on edullista tehdä hankintoja, kesäkauden alen ja tarjousmyyntien tarjonta on runsas ja hinnat eivät rasita liikaa kukkaroa. Klikkasin CupoNation.fi sivuille. Selailin H&M:n kodintekstiiliosastoa ja yllätyin positiivisesti. Pussilakanasetti tyynyliinoineen 12 € ja parisänkykoko 30 €. Koristetyynypäällinen 50x50 5 €. Kannattaa todellakin uudistaa liinavaatekaapin sisältöä.  

 
Keittiötekstiilit kuluvat pesuissa nopeasti ja uutta freesiä tarvitaan tilalle. Keittiöpyyhkeet (2€/kpl)  ovat pirteän raikkaat eikä niitä ole koskaan liikaa. Samoin kattaustekstiilit, kaitaliinat voi kattaa sekä keskiöliinojen tyyliin että poikittain tablettien tapaan. Hyvä ja kaunis tapa on säilyttää mausteet lasi- ja metallipurkeissa, joissa on tiiviit kannet. Sadepäivänä on mukava järjestää  maustekaappi kuntoon. Purkit sopivat muuhun käyttöönkin napeille, neuloille, nastoille ja mitä muuta kunkin kotona laatikoiden pohjalla lojuukaan. Lasipurkit 4 €/kpl ja metalliset 5 €/kpl.

Eikä unohdeta kylpyhuonettakaan. Onko aika raikastaa uusilla tekstiileillä,  kylpypyyhkeet (6€), matot, suihkuverhot, käsipyyhkeet sopivasti sävy sävyyn kerralla.   

En malta olla mainitsematta vielä Muuton vihreästä My-kattovalaisimesta, se maksaa 60 euroa vähemmän eli 99 €.  
Kuvat   H&M:n     ja       FDS Muuto.


10 kommenttia:

 1. Ihania. Täytyykin pistäytyä katsomassa.
  Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 2. Kiitos vinkistä! Tilasin vanhempien mökille muutamia piristäviä juttuja eikä tullut kalliiksi! Harmillisesti toimittavat vasta ensi kuun alussa tosin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mökille sopivat hyvin ja valitsit pirtsakat tekstiilit, kävin katsomassa.

   Poista
 3. Peikko on keksinyt, että pöytäliinat ei kulu jos ei laita niitä ollenkaan kannon päähän, vaan syö mustikat suoraan mättäästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käy se niinkin, mutta kädet pitää pestä ja ne on hyvä kuivata pyyhkeeseen.

   Poista
 4. Oi miten edullisia,
  kauniita,
  viehkeitä..
  Täytyypä poiketa =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liinavaatteet ovat yllättävän edullisia ja kuitenkin hienoa ja sopivaa puuvillaa.

   Poista
 5. Yllättävän halpoja olivat, minulla onkin jo vähän pula, kiitoksia vinkistä. Valaisin oli aika vihreä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihreä valaisin eteisessä voisi olla ihan kiva.

   Poista