keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Sokeria

Munkit sokerissa.
Ruokosokeria ja valkoista sokeria roiskahti työpöydälle.
...........................................
 

31 kommenttia:

  1. Voi ei, en kestä näitä munkkikuvia! Yhtään munkkia en ole syönyt :(

    Huomenna kauppaan...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kurkkaa Kotona-blogiini, siellä on nopeat munkit. Niitä voi tehdä ilman hiivaa, jos löytyy leivinjauhetta, jauhoja yms.
      Vaikka aamiaiseksi heti pyöräytät, niin ei tarvi välttämättä kauppaan lähteä.

      Poista
  2. Hienosti on munkit kuvattu, enkä myös ole syönyt munkin munkkia vappuna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvaa montako olen syönyt. Sama ohje sinulle kuin tuossa ylempänä Susulle.

      Poista
  3. Vastaukset
    1. Munkit ovat hyviä, kun niitä leipoo noin kaksi kertaa vuodessa

      Poista
    2. Mikä se toinen kerta on, vappu ja ?

      Poista
  4. Kaunis kuvasarja.

    Yhden kaupasta ostetun hillomunkin söin eilen, enempää ei ole tarjolla.:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leipomaan vaan, muuten leipominen on aika terapeuttista.

      Poista
  5. Tuolla Seitan blogissa tuli lettumieliteko, ja nyt sitten munkkihalu.
    Upeasti olet kuvannut, ruokahalua kiihottavasti. Omatekemiä munkkeja ei mikään voita, enkä ole syönyt aikoihin yhtäkään, en tänä vappunakaan.
    Vapunpäivänjatkoa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja lisää munkkinälkäisiä, katso Kotona-blogista ohje, kakkosohje on niin helppo eikä tarvitse lähteä hiivaa kaupasta hakemaan.

      Poista
  6. Vaikka en mikään munkkien ystävä olekaan niin nuo lähikuvasi saivat minut himoitsemaan munkkia;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei muuta kuin leipomaan. Luulisin, että voisi käyttää muitakin jauhoja kuin vehnäjauhoja.

      Poista
  7. Munkkivuori! Jäikö siitä jäljelle enää sokerin murut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meille tupsahti porukkaa ja munkit menivät aika vähiin. Viimeiset saadaan syödä huomenna.

      Poista
  8. vastapaistetut munkit ovat vaan niin hyviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehdottomasti ne on syötävä välittömästi ja vihon viimeiset seuraavana päivänä.

      Poista
  9. Silmilläni söin näistä monta ja jotenkin vain sain sokerit suupieliin.
    Oikeesti en munkkeja syönytkään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Silmillä syömiseen ei ole mitään rajaa, saa syödä niin paljon kuin jaksaa ilman kaloreita.

      Poista
  10. Ai ai ai....aivan ihanan herkulisen näköisiä, sormeni ovat jo sokerissa....kohta haukkaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minun rupesi tekemään mieli, kun luin kommenttejanne. Hillitsen näin iltamyöhällä itseni ja aloitan vasta aamulla.

      Poista
  11. OlettepaTe nyt olleet munkkisella päällä, voi hitsit, näitä on pakko tehdä jälkeen päin kun nyt en saanut tehtyä, hiivatti kun luulin ostavani paistomargariinia ja otinkin tavallista:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Munkit on syöty ja ehkä Juhannuksena syödään seuraavan kerran

      Poista
  12. Onneksi näitä saa edes katsella, kun kahvipöytään asti eivät meillä usein pääse!

    VastaaPoista
  13. Namps, munkkeja siellä ja täällä!

    VastaaPoista
  14. Oi, kun on hyvän näköistä!
    Sokerikin niin hyvän makuista niissä!

    VastaaPoista
  15. Tekis mieli munkkeja, mutta kun en saa syödä niitä. Täytyy tyytyä vähemmän rasvaisiin donitseihin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Käytin rypsiöljyä paistamiseen, se on terveellisempää kuin muut rasvat

      Poista