tiistai 13. elokuuta 2013

Työhuoneessa

Nyt on työpöytä siisti paperin paperia ei näy. Jokin aika sitten toteutin uuden järjestyksen työhuoneeseeni. Siirsin työpöydän ikkunan edestä sivuseinän nurkkaan. Se oli todella hyvä siirto, nyt ikkunasta tulviva valo ei häikäise tietokoneella työskentelyä.  Tilasin oikeanpuoleiselle seinälle String-hyllyn. Sinne järjestin kaikki  ennen pöydällä lojuneet paperit, kynät ym pientavarat.
Huomasin kuvasta, että toinen äänilaatikko on vinossa. Oikaisin sen suoraan.  Yllätyksenä tuli pöytää siirrettäessä se, että tämän huoneen lattia on ainakin kolme senttiä vino. Sen huomaa kuvassakin. Sille ei voi mitään. On totuttava, että aikoinaan käsintehty 200-vuotias talo ei ole millintarkka vaikka rakenteet ovat muuten täydelliset.
Tässä työpöydän sivuprofiili. Sekavalta vähän näyttää, mutta tekniikka on muuten selkeää paitsi sen ulkonäkö.
String-hylly on jo 60-vuotias, suunnitelija Nils Strinning. Tällä hetkellä String-hyllyt ovat taas hyvin kysyttyjä ja suosiossa. Voin ymmärtää tämän suosion, hylly on kätevä ja kaunis. Hyllystöstä saa koottua useita versioita.

2 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää!
    Minulla vieläkin vain suunnitteluasteella.
    Tuota String-hyllyä olen ajatellut, saisi olla heti pari metrin versio ja siihen sitten keskittäisi nykyisistä kahdesta kirjahyllyistä kaikki kirjat. Kyllä keventäisi huoneen ilmettä! Aika hintava. Muistan lapsuudenkodissa juuri tuollaisen joskus olleen. Voipi olla vieläkin siellä jossain.

    VastaaPoista
  2. Stringhyllyä voi tosiaan suunnitella omana kokonaisuutena. Kokoja ja malleja löytyy mukavasti.

    VastaaPoista