Näissä omenoissa on maku. Se ei ole niin maistuva, että hilloksi kannattaa keittää tai puraista sellaisenaan. Kun maku ei houkuttele, on parasta jättää omenat koristamaan puuta. Niitä saa ihailla koko talven ajan.
Ruusujen kiulukat ovat kypsymässä, eivät punerra vielä. Kypsistä kiulukoista voisi keittää ruusunmarjasosetta.
Mehiläinen tietää, että punahatusta saa makeaa mettä hunajan valmistamiseen.Pehmeän mehukkaat persikat maistuvat hellepäivänä raikkaalta.
Sesamöljy maistuu täyteläiseltä. Luomu oliiviöljyssä on terveellisiä rasvahappoja. Neitsytoliiviöljy kostuttaa salaatit mehukkaiksi.
*********
Makroviikot 18. haaste = Maku - ulkoa ja sisältä
Kauniin raikkaita kuvia..
VastaaPoistamakunystyrät värähtelivät..=)
Hienot kuvat.
VastaaPoistaPunahattu ja persikat
kauniissa väreissä...
Makuista löytyy moneen käyttöön. Kauniita kuvia.
VastaaPoistaHyviä makuja. ;-)
VastaaPoistahanne,
VastaaPoistaKiitos, kesä on kääntynyt sadonkorjuuaikaan ja alkaa satojen herkuttelu.
sirpa,
Kiitos.
Huomasin, että käsitin haasteen hieman väärin. Olisi pitänyt olla pareittain aisältä ja ulkoa. Mutta saa olla nyt näin.
Liplatus,
Sillä tavalla käsittelin haasteen, makujen mukaan tai makujen satoa.
Haaste taisi tarkoittaa jotain muuta.
Unelma,
Niin onkin.
Hyviä makuja!
VastaaPoistaPersikkakuva viehättää minua erityisesti. Ja makuja on!
VastaaPoistaKauniita kuvia ja kivoja makuja....
VastaaPoistaKoreita kuvia. Mitä parhaita makuja.
VastaaPoistaHienoja kuvia, ei haitannut jos "menit metsään"! Makuja jäi kielelle kivasti :)
VastaaPoistaYaelian,
VastaaPoistaNiin on.
Reija,
Voi nuo persikat olivat tosi hyviä ja mehukkaita.
Tellu,
Raijja,
Kiitos mukavista kommenteista.
kaari3,
Mukava, että maut maistuivat.
Pohjalaisena hätäilijänä luin haasteen huonosti ja tässä tulos, poikkesin haasteen tarkoituksesta.
Vaikka haasteen tarkoitus olikin löytää sama maku sisältä ja ulkoa, niin näissä on makua vaikka muille jakaa. Kivat kuvat otit eri mauista.
VastaaPoista