torstai 13. joulukuuta 2007

Ruusunpunainen taivas....


Tänä aamuna kohtasi minua ihana näky taivaalla. En voinut olla ikuistamatta sitä "jälkipolville".
Taivaalla purjehti vaalean ruusunpunaisia pilviä pilvin pimein. Vaaleansininen taivas ja ruusunpunaiset pilvet, miten se on mahdollista joulukuussa. Näky oli todella kaunis, josta vakuutena otsikkokuva.


Kirjoitin joulukortit, koska huomenna on se viimeinen postituspäivä. Virittäydyin joulutunnelmaan, sytytin lasikirkkoon kynttilän. Otin esille tyttäreni tarhassa askarteleman tontun ja sille pikkutontun kaveriksi käyskentelemään kirkkotielle. Mielessäni pyöri joululaulu
Ilta joulun on, käymme joukkohon kevytkengin vain sipisipsuttain. Lala lallalla, helikellot soi, tulla tonttuset voi ilomielin.

5 kommenttia:

 1. Onpa kaunis lasikirkkosi ja kivasti sopivat tyttären tonttuset sen viereen:) Eilen oli tosiaan upea aamurusko, hienon kuvan sait siitä.

  VastaaPoista
 2. Luin päivityksesi jo aamulla ja sen lopussa oleva joululaulu soi päässäni koko päivän... :) Tekee mieli lähteä nautiskelemaan glögiä ja pipareita.

  VastaaPoista
 3. Voi että, mahtava maisemakuva! Tuollaista kaunista taivasta voisin ihastella tuntikausia - harmi vain, että noita ruusunpunaisia pilviä näkyy yleensä vain kesän tietämillä...

  VastaaPoista
 4. Taivaskuvasta olen todella iloinen, voisi joskus olla jotain käyttöäkin kuvalla.

  Samat sanat lallatellen meilläkin nautiskellaan viikonloppuna glögiä ja pipareita.

  Niin minustakin, harvemmin talvella törmää ruusunpunaiseen pilvijoukkoon taivaalla, kesällä kylläkin.

  VastaaPoista