tiistai 10. syyskuuta 2013

Omin käsin tehtyä

Kevättalvella innostuin tekemään sohvatyynyn, johon löysin mallin sisustuslehdestä. Aikamoinen haaste oli saada reijitettyä huopakangasta. Kangas löytyi ilman reikiä ja reijätkin saatiin pienen etsinnän jälkeen teetettyä puusepällä. Sen jälkeen kirjoin tyynyn.
Muutama viikko sitten, kun sain toisen tyynyn valmiiksi, päätin uudistaa tämän  tyynyn. Kirjoin tyynyn pinnan kokonaan ristipistoilla ja otin mukaan myös valkoista lankaa. Kuvissa näette lopputuloksen. Nuo harmaat neliöt jätin tarkoituksella tuomaan vähän särmää ulkonäköön. Sovittelin tyynyä molemmille sohville.   
Ylinnä oleva puoli tyynystä on kirjottu uudelleen. Vanhaa purkamatta lisäsin ristipistoja. Alimpana tyynyn toinen puoli on jäänyt entiselleen. Näin se mieli muuttuu. 

Nyt on meneillään uusi työ, kuten kuvasta näkyy. Aloitin jo sitä hieman ja  työ jatkuu perjantaina kerhomme iloisessa seurassa.

10 kommenttia:

 1. Kivan näköisiä ovat molemmat puolet tyynystä - ja upeasti sävytetty noiden muiden tyynyjen pariksi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ainakin oli mukava tehdä niitä.

   Poista
 2. muistankin tuon hauskan reitys postauksesi keväältä, hyvin tyyny sopii sohvallesi. nytpä Sinulla onkin mielenkiintoinen projekti meneillään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puuhaaminen tai askartelu on kovin rentouttavaa.

   Poista
 3. Vau, ovat tosi makeita molemmat puolet!! Tyylikkäitä.

  VastaaPoista
 4. On tosi mukavaa saada olla mukana tällaisessa luomiskaaressa, nähdä, miten idea syntyy ja kehittyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle tämä askarteleminen, neulominen jne on taas uutta, aikaisemmat kokeilut on kouluajoilta. Opiskeleminen, työ ja perhe pysäyttivät tämän harrastuksen.

   Poista