tiistai 24. syyskuuta 2013

Kaunista postia

Sain tänään kaunista postia wondersbykaari.com-blogin Kaarilta. Paksu kirjekuori kolahti kotiini postiluukusta. Avasin kaukaa, Atlantin takaa New Yorkista, tulleen kirjeen ja sieltä paljastuivat kauniit orkideakortit. Niitä oli yhteensä kymmenen, jokaista kaksi samanlaista. Jos olette käyneet Kaarin blogissa, olette saaneet ihailla hänen hienoja kuviaan. Nyt hänen orkidea-kuvansa olivat edessäni kortteina, joita tuskin raaskin antaa  kuin harvoille ja valituille. Hienosti ajateltu, että kaikkia on kaksi, jos joku lähtee tervehdyksenä muualle, jää minulle toinen kappale.
Jokaisen kortin mukana on kauniista paperista tehty kirjekuori.  Sain kortit palkintona ahkerasta kommentoinnista Kaarin blogissa. Sijoituin kolmanneksi. Kiitos Kaari mieluisasta palkinnnosta.  

Tätä orkidealajiketta en muistaakseni ole ennen nähnyt, alareunassa on kuvaajan nimikointi. Huomatkaa, että väritys on pinkkiä valkoisella kaikissa orkideoissa. Sopii makuuni hyvin.
 Sellofaani hiukan himmentää kuvaa, mutta se saa olla suojana.
 Alakuvassa näkyy kirjekuoren reunan leikkaus. Tuli mieleeni, että onko paperi käsintehtyä.
Kirje saapui yllättävän nopeasti tänne, Kaari taisi mainita viime viikon torstaina, että paketti on lähtenyt ja tänään on tiistai.

12 kommenttia:

 1. Kyllä on kauniit kortit. Onnea voitosta!

  VastaaPoista
 2. On kauniita kortteja ja sopisivat varmaankin vaikka tauluiksi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niistä pienet valokuvataulut saisi.

   Poista
 3. Minullakin kolahti eilen luukusta paksu kirjekuori! Korteissani oli ihanan pulleita kurpitsoja, aivan ihania kuvia. Pitäisiköhän meidän vaihtaa muutama kortti, Arleena, kun niitä on kaksin kappalein. Ajattelin itsekin, että en todellakaan raski lähettää niin kauniita kortteja kenellekään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se vaihtaminenkin onnistuu, jos haluat. Lähetä postia niin vaihdetaan.

   Poista
 4. Wow miten hienoja ja tyylikkäitä !

  VastaaPoista
 5. Kaarin kortit on todella kauniita ja tyylikkäitä, ei noita tosiaan raaskisi lähettää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Harkitsen tarkkaan, jos lähetän niitä.

   Poista
 6. Oi, kiitos, arleena! Ilo on kokonaan minun puolellani, olet loistava blogikaveri. Voin kyllä printata näitä suurempinakin, 8x11" kokoon. Kerro vaan jos joskus haluat mitään kuvistani. Parhaillaan valmistaudun taas syysmyyjäisin, kolmeen! ja teen syksyyn viittaavia kortteja sekä klassiset ruusut. Kiitos kaunista postauksestasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yhteydet pelaavat, joten eipä tiedä milloin posti tuo tilauksen sinne.

   Poista