perjantai 20. heinäkuuta 2012

Puut ja muut

 Kutsuva ja värikäs portaikko veti huomioni. Osuva idea on maalata porrashuoneen taustaseinälle paljaat puut. Vähän enemmän rohkeutta vaativat kaiteiden voimakkaat värit.  Sarvikuonon taas ottaisin omaan eteiseeni ja ehkäpä nuo puutkin.
  Eteisen naulakon voi toteuttaa näinkin kevyesti. Tarvitaan vain maalia, kuviosabluuna ja koukkuja. Ripustuskoukuille sopivin kiinnityskohta ovat tietysti oksat.

Ripustusideaa olen etsinyt koruille. Tässä olisi yksi vaihtoehto.
Kuvat Living etc

6 kommenttia:

 1. Kivoja ja hauskasti toteutettuja ideoita. Kun olisi vielä ne portaat, niin tuo ylin kiehtoo. Ja ei toi koruripustinkaan ole hassumpi. Sulla on silmää löytää kaikkea kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On mukava selailla erilaisia sisustussivustoja, niistä löytyy aina jotain totettamisen arvoista.

   Poista
 2. Ilahduttavia ideoita, tykkään!

  VastaaPoista
 3. Seinässä oleva maalattu naulakko on hauska. Portaiden pinat olisivat ehkä "helpompia", jos olisivat seinäkuvan mukaiset lämpimämmät luonnonläheiset värit, tai vaikka ruskea-beessi-etc skaalassa. Etsin myös itse korutelinettä kauan, kaikki pöydällä olevat olivat liian lyhkäsiä kaulaketjuille ja riipuksille. Ratkaisin pulman ostamalla solmiotelineen, bambua ja suorat naulat, se kestää roikottaa monta ja sopii esim vaatehuoneen seinälle, makkarin seunälle, missä sitä sitten tarvitseekaan. Kts http://www.bedbathandbeyond.com/product.asp?SKU=14387757

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin olisikin, ilmeisesti on haluttu ottaa värejä mukaan. Mutta ruskean jatkumo olisi turvallinen valinta.
   Kiitos korupuuvinkistä, kuulostaa kivalta.

   Poista