lauantai 13. lokakuuta 2007
Broileripihvit vuohenjuuston ja kasvisten kera
Kevyet pihvit syntyvät broilerin minuuttipihveistä. Mukaan munakoisoa, tomaattia ja vuohenjuustoa, lisukkeeksi tomaattista pastaa. Tämä ruoka maistuu juhlavan hyvältä, vaikka on nopeasti valmista. Olen lukenut reseptin jostakin. Koska resepti on vain muisteluna, teen siitä oman version. Näin toimin useimmiten.
Broileripihvit, munakoisoa, tomaattia ja vuohenjuustoa
Broilerin minuuttipihvit ruskistetaan pari minuuttia pannulla voi/öljytilkassa
Maustetaan suolalla ja mustapippurilla
Pihvit ladotaan laakeaan uunivuokaan
Munakoiso viipaloidaan vajaan sentin viipaleiksi, ripotellaan suolaa ja mustapippuria pintaan ja paistetaan kevyesti hetki pannulla molemmin puolin.
Pihvien päälle ladotaan munakoiso- ja tomaattikiekko, lopuksi kiekkojen päälle vuohenjuustoviipaleet. Pihvivuoka laitetaan uuniin 200-asteeseen ja annetaan kypsyä noin 10-15 minuuttia, kunnes vuohenjuusto on pehmennyt.
Tomaattinen pasta
Keitetään fusili/pennepasta al denteksi. Kaadetaan vesi pois ja pastan joukkoon lorautetaan hiukan kermaa ja pursotetaan tomaattiketsuppia oman maun mukainen määrä. Pyöräytetään sekaisin.
Pihvejä odotellessa ruokailu aloitetaan perinteisellä vihreällä salaatilla.
Ruokajuomaksi sopii puolikuiva valkoviini.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Nam, näyttääpä herkulliselta! Broileri ja vuohenjuusto sopii kyllä tosi hyvin yhteen. Tai no oikeastaan vuohenjuusto on hyvää melkein minkä tahansa kanssa, mmm :)
VastaaPoistaOn tosi hyvä yhdistelmä, meillä yhdistelmä on suosittu.
VastaaPoista