lauantai 13. lokakuuta 2007

Broileripihvit vuohenjuuston ja kasvisten kera


Kevyet pihvit syntyvät broilerin minuuttipihveistä. Mukaan munakoisoa, tomaattia ja vuohenjuustoa, lisukkeeksi tomaattista pastaa. Tämä ruoka maistuu juhlavan hyvältä, vaikka on nopeasti valmista. Olen lukenut reseptin jostakin. Koska resepti on vain muisteluna, teen siitä oman version. Näin toimin useimmiten.

Broileripihvit, munakoisoa, tomaattia ja vuohenjuustoa


Broilerin minuuttipihvit ruskistetaan pari minuuttia pannulla voi/öljytilkassa
Maustetaan suolalla ja mustapippurilla
Pihvit ladotaan laakeaan uunivuokaan

Munakoiso viipaloidaan vajaan sentin viipaleiksi, ripotellaan suolaa ja mustapippuria pintaan ja paistetaan kevyesti hetki pannulla molemmin puolin.

Pihvien päälle ladotaan munakoiso- ja tomaattikiekko, lopuksi kiekkojen päälle vuohenjuustoviipaleet. Pihvivuoka laitetaan uuniin 200-asteeseen ja annetaan kypsyä noin 10-15 minuuttia, kunnes vuohenjuusto on pehmennyt.

Tomaattinen pasta

Keitetään fusili/pennepasta al denteksi. Kaadetaan vesi pois ja pastan joukkoon lorautetaan hiukan kermaa ja pursotetaan tomaattiketsuppia oman maun mukainen määrä. Pyöräytetään sekaisin.


Pihvejä odotellessa ruokailu aloitetaan perinteisellä vihreällä salaatilla.
Ruokajuomaksi sopii puolikuiva valkoviini.


2 kommenttia:

  1. Nam, näyttääpä herkulliselta! Broileri ja vuohenjuusto sopii kyllä tosi hyvin yhteen. Tai no oikeastaan vuohenjuusto on hyvää melkein minkä tahansa kanssa, mmm :)

    VastaaPoista
  2. On tosi hyvä yhdistelmä, meillä yhdistelmä on suosittu.

    VastaaPoista