Keittiön tarjoiluvaunuun kerättyä
“Haastan keittiössä viihtyvät tai sitä karsastavat henkilöt menemään kamera kädessä avoimin mielin omaan keittiöönsä ja kuvaamaan makrona mitä mieleen juolahtaa. Kuvaa voi muokata halutessaan mielin määrin.”
Muutama tunti sitten valmistin lounaaksi viljatonta "pizzaa".
Tarvitsin, 2 munaa, 2 rkl kermaa, Maldon-suolaa, hyppysellinen voita pannulle, sekoitus ja massa pannulle.
Kotimaista metwurstimakkaraa neljä viipaletta suikaloituna ripotellaan pannulle massan päälle. Viisi soiroa (2cm x 10cm) arkijuustoa leikataan juustohöylällä ja asetellaan ristikkäin pizzalle. Paistetaan, kunnes pinta on hyytynyt. Käännetään minuutiksi, jotta toinen puoli saa myös kullankeltaisen värin. Nautitaan.
Tätä pizzaa saa sanoa munakkaaksikin.
Tämä haaste lähtee eteenpäin kaikille kommentoijille. Linkittäkää blogiini, jotta osaan käydä ihailemassa keittiöstänne löytyvää.
Tykkään noista Fruit Dropseista ja aah tuo munakas sitten..
VastaaPoistaMinäkin olen tykästynyt noihin peltipurkkeihin ja rasioihin. Pitää säilyttää, kun kohdalle sattuu.
PoistaMunakas on nopea ja hyvä kesäruoka.
Ihania purkkeja! Olen muutenkin aika heikkona kaikenlaisiin purkkeihin!
VastaaPoistaPurkkeja keräilen aina kun kohdalle osuu.
PoistaKivoja purkkia. Varmaan herkullinen tuo viljatonkin "pizza".
VastaaPoistaHienot kuvat.
Tykkään tuostakin "pizzasta" enemmän kuin siitä perinteisestä.
PoistaNjamm... tuntuu maistuvaiselta, tää pizza.
VastaaPoistaHienot purkit sinulla, tunnen näin suoralta käsin vain tuon leivinjauheen... :)
Maistuu kyllä.
PoistaKuulostaa siltä, että et syö karkkeja. Purkit ovat karkkipurkkeja.
Rasioissa taas on ollut voidetta, ne ovat hieman vanhempia.
Ihania purkkeja, sanoo nimim. 'myös heikkona purkkeihin'. Fruit dropseja tarttuu aina käteen lentomatkoilta.
VastaaPoistaPurkit ovat kivoja, nyt säilytän niissä mm rusinoita ja "ässiä" ja muuta pikkupurtavaa.
Poista