Herkullisia hedelmiä. Sitruuna on kirpeää, mutta oikeassa paikassa käytettynä
se saa lopputuloksen maistuvan herkulliseksi.
Herkulliset värit rasioiden kansissa. Kohta sisälle tulee herkullista
omenasosetta, se porisee parasta aikaa liedellä.
Valmista herkullista pikkupurkeissa. Niissä on aroniahyytelöä.
Olen sen verran nuuka, kuten huomaatte, käytän jopa sinappipurkitkin.
Pienet omenat ovat herkullisen kauniita.
Ne pääsevät talvella lintujen herkuksi.
Lehtikuusen kävyt kelpaavat talvella tilhien herkuksi.
MakroTex / Pieni Lintu haaste = jotain herkullista
Sinappipurkit ovatkin hyvän kokoisia hillolle. Ei ehdi olla kauan avonaisena, kun hillot syöty.
VastaaPoistaHyvää on itse tehdyt hillot.
Kauniit kuvat.
Kiitos. Kaiken kiireen keskellä touhuilin vielä täällä blogissakin ja keksin herkullisia asioita.
PoistaHerkullisia juttuja: Odottelen täällä että vihreät sitrukset puissa muuttavat väriään...
VastaaPoistaAroniahyytelöä en olekana koskaan maistanut...
Aroniassa on paljon antioksidantteja ja iso määrä C-vitamiinia. Luin, että se on ravintorikkaimpia marjoja, kaikkea oli enemmän kuin mustikassa.
PoistaTässäpä onkin monta herkullista asiaa, ensimmäisen herkkulautasen hedelmät upeita. Laitatko aroniahyytelöön jotain muuta, esim. omenaa?
VastaaPoistaKeitin kahdesta litrasta aronioita mehuksi, johon lisäsin 1/2 dl sitruunan puristettua mehua ja 4 dl hillo-marmeladisokeria. Ensin keitin 1/2 tuntia marjoja sellaisenaa vain parisen desiä vettä. Siivilöin mehun erikseen ja siitä sitä hyytelöä. Muuten pakastin kuoret, niistä keittelen vispipuuroa talvella.
PoistaIhania herkkuja linnuille. Hillot ja sitrukset näyttävät myös hyviltä!
VastaaPoistaTalvella ovat tarpeen. Hedelmät ja hillo maistuvat
PoistaMillaisella reseptillä teit aroniahyytelöä?
VastaaPoistaKyllä meillä käytetään kaikki vanhat lasipurkit ja saadaan tuttavilta vielä lisääkin. Nehän palautuvat heille ajan kanssa kuitenkin...
Tuossa ylempänä kirjoitinkin siitä, mutta käy katsomassa Kotona-blogista siellä on tarkka ohje, nyt äkkiä vain muistelin. Eilen postasin aroniasta.
PoistaHerkkuja tosiaan valmistuu keittiössäsi. Totta kai kaikki tölkit otetaan käyttöön. Sitä paitsi noi sinappitölkit on tosi kauniin mallisia!
VastaaPoistaMinäkin tykkään sinappipurkeista, varsinkin hyytelön säilömiseen.
PoistaNyt rupesi soimaan korvissa joululaulu: ".. herkkua on siinä monenlaista..." Aronia hyytelöä tekisi mieli jopa maistaa.
VastaaPoistaSe on hyvää ja liharuokien kanssa esim sopii.
PoistaNuo sinappipurkit ovatkin kauniita. Olen laittanut niihin omenachutney'a joululahjaksi.
VastaaPoistaNyt tuli herkkua monille aisteille.
Oli tarjolla niin monenlaista, että kuvailin useampia.
PoistaJokaiselle jotakin! :)
VastaaPoistaEhkä niin.
PoistaIhania herkkuja ja kauniit kuvat herkuista!
VastaaPoistaLoistavia oivalluksia herkuista. Hienot kuvat. Tykkään.
VastaaPoistaKiitos, kun herkuista on kyse, niitä pitää olla runsaammin.
PoistaKauniita herkkuja! Raikkaat sitrushedelmät maistuisivat minulle juuri nyt ulkoatulon jälkeen, nams.
VastaaPoistaSitrushedelmät ovatkin raikkaita.
PoistaMakoisia herkkuja ja kauniita kuvia♥
VastaaPoistaKiitos.
PoistaHerkullista on ja terveellistä. Minulla on kotona iso pensas aroniaa, ihan mustanaan. En ole koskaan tehnyt niistä mitään, josko tänä syksynä kokeilen? Hyytelöä? Mehua? Hilloa?
VastaaPoistaSanoisin, että hyytelöä. Kotona-blogissani on ohje. Tykkäsin itse ko ohjeesta.
PoistaMonenlaista terveysherkkua!
VastaaPoistaSitä on.
PoistaHerkullisesti kuvattuja herkkuja.
VastaaPoistaSattui niitä herkkuja olemaan.
PoistaVärit ovat todellakin herkullisia, tärkeitä!
VastaaPoistaSe on totta, värit ovat osa herkullisuutta.
Poista