lauantai 9. marraskuuta 2013

Selätyksiä

Marraskuun selätys -  2013 - 7
Pitihän tänään rentoutua hieman. Tein siis sitä, jossa ei tarvitse ajatella mitään ja lopputulos on aina yllätys. Jos ei onnistu lopputuloksessa silläkään ei ole mitään merkitystä. Tämä on vain sitä antaa mennä vaan.
Valitsin siivouskaapista WC:n nestemäisen puhdistusaineen ja suihkautin sitä pisaroina lasilevylle. En voinut tietää. että tämä puhdistaja maalailee eteeni joulupossun. Minähän en ole aikonut paistaa kinkkua tänä vuonna. Aikomus on kypsyttää kalkkuna.
Kun katselen possun takapuolta tuosta  "maalauksesta", niin aikomukseni vahvistuu entisestään ja myös toteutuu. Jääköön tämä kuva viimeiseksi muistoksi joulukinkusta.  

Marraskuun selätys 2013 - 6
Vauhti jatkuu, selätän nyt useamman synkeyden kerralla. En ole koskaan pessyt autoa saati vahannut. 
Nyt oli sopiva hetki tutustua autonpesuaineisiin. Ensimmäisessä putelissa luki, erittäin syttyvä kaasu.
Ei, sitä  en voi käyttää, palaa poroksi pian koko koti. Siitähän rumaa jälkeä syntyisi kuvan kera tänne blogistaniaan. Vinyylikiilto näytti oikein houkuttavalta, joten se sopii tähän yhtä hyvin kuin auton vahaukseenkin.
Kiva oli suihkutella tätä hyvältä tuoksuvaa kiiltoa, vieläkin tuoksuu. Ajattelin lisätessäni akryylivärejä kiiltokupliin, että nyt syntyy mahtava teos. Toisin kävi, kiilto oli tosiaan kuin vahaa, se jähmettyi paikalleen eikä suostunut liikahtamaan.  Harmaa väri vain muuttui beigeksi. Siinpä kuivuivat kiillossa eikä mikään enää kiiltänyt. Onkohan tuolla kiiltoaineella petkutettu autonvahaajiakin.
Plättyjä tästä tuli, mutta oli mukavaa.
Marraskuun selätys 2013 - 5
Eilen huitaisin tämän, kuten huomaatte vanhin on viimeisenä.  Astianpesuaine ja vesivärit, niitä yhdistämällä tuli omenapuu tai mikä puu nyt tulikaan. Huomasin, että pesuaine kuivuu nopeasti ja töpöttämäni väripisteet jäivät paikoilleen, laajenivat vain hitusen. Räjähtäviä tajunnanvirran ylittäviä yllätyksiä ei tapahtunut. Olin ripsotellut pesuainetta viivoinakin ja ne myös käppyräviivoina näkyvät.

Lumesta ei ole vielä tietoakaan. Eilen alkuillasta taivas oli hyvin kaunis, aivan syvän tummansininen. Marraskuullakin löytyy ihailtavaa. Mukavaa viikonloppua kaikille. 

Lepiksen inspiroima  How to survive Nowember 2013 löytyy linkin takaa.
 

16 kommenttia:

 1. Jännittäviä kokeiluja ja ensimmäinen teoshan on tosi hieno!

  VastaaPoista
 2. He he, riski possu tosiaan, kyllä siinä kolesterolit ampaisee vauhtiin :) Siitä tuli oikein nätti, näen siinä myös lempeän talviunilleen vetäytyneen nallen. . Autovaha vaikuttaa ihan mielenkiintoiselta kokeiltavalta, varmasti sellaistakin jostain meiltä löytyy.. Ehkei mitään kaasuja tosiaan kannata kokeilla, muuten ei räjähdykset enää jää pelkkästään paperille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, en ottanut sitä räjähdysherkkää, vaikka mieli teki. Miehelle en puhunut mitään koko räjähdysvaarasta. Hän muutenkin ihmettelee mitä oikein puuhaan siivouskomerossa ja sen jälkeen suttaan pensseleillä.
   Kiillotusvaha kyllä jämähti kertaheitolla eikä mitään eloa tapahtunut.

   Poista
 3. Mahtava toi jouluporsas :D. Ja ennenkuin aloin lukea sun tekstiä, katsoin kuvaa ja mietin, että Jaahas, nyt on varmaan lapset piirtäneet Arleenalla joulupossun. Ei menny pahasti pieleen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan samaa olen ajatellut lastentekemiä. En vain ole kirjoittanut sitä esiin, mutta nyt voin tunnustaa. Pystyisin ehkä parempaan, mutta kun nuo aineet ovat niin arvaamattomia, estävät luovat kykyni esiintulemisen. Ei mennyt paljonkaan mieleen, olin samaa mieltä.

   Poista
 4. Hienoja kaikki! Omppupuu erityisesti. Mielenkiintoinen tuo autonvahausaine. Minulta ei sellaista taida löytyä, mutta jotain muita automömmöjä kylläkin. On kai nekin testattava :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kannustuksesta. Minulla alkaa loppua jo siivouskomeron käyttökelpoiset ainekset.
   Kysyisinkin, että siirrymmekö siivoamaan jotain toista komeroa ensi viikolla. Komeroita ja kaappeja kyllä riittää ja samalla tulisi jouluksi järjestettyä.

   Poista
 5. Kylläpäs mukavan idean olet keksinyt. Aivan ihania taideteoksia syntyi!
  Täytyykin joskus itsekin kokeilla:-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hanne, sinun pitää tulla mukaan tähän marraskuun selätykseen.
   Lepiksen idea tämä on ja todella hauskaa puuhaa.

   Poista
 6. Upeita taideteoksia!!!
  Etenkin se eka, Joulupossuli!! Ihana todella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. WC:n nestemäinen puhdistusaine oli oikein hyvä possunmuotoilussa.
   Kiitos kannustuksesta.

   Poista
 7. Joulupossu oli munkin mielestä hienoin. Mutta mä näin siinä myös nallen makaamassa kasvot maata vasten, oli vähän suruisen näköinen, tai ihmettelvä ilmekin voisi olla.
  Hienot olivat kokeilusi!

  VastaaPoista
 8. Taidetta joka innostaa mielikuvitusta. Hienoa.

  Pidän possuista. Jouluna meillä syödään kalkkunaa. Näin on ollut jo vuosikaudet.

  VastaaPoista
 9. Tosi hauska kokeilu. Kunhan löydän lasilevyn jostain niin aionpa minäkin kokeilla..

  VastaaPoista
 10. Joulupossu on iloinen, kun lupasi tjättä rauhaan. Omenapuusikin on iloisen jouluinen. Mikähän liuotin olisi vahan sulattanu tai maantiesuola ;)
  Kauniin väriset kuvat selättävät kyllä hyvin harmauden!

  VastaaPoista