Nam, nam! Nyt alkoi tehdä kukkakaalia mieli! Tomaateista tulee mielestäni aina aivan ihania, raikkaita kuvia. Johtuneeko siitä, että tykkään punaisesta niin paljon? ;D
Bohemette, Minustakin tomaatin varjot olivat kivat siinä kuvatessa.
TeeTee, Punainen hehkuu hienolla tavalla, on mukava kuvata sitä.
Riitta Sinikka, Kiitos.
kaari3, Salaatti olikin oikein maistuvaa. Tein sitä ison vadillisen tuolla Kotona-blogin puolella.
aino, Kiitos.
Ari, Kyllä sitä mikroakin tarvittiin höyrytin siellä kukkakaalen tuolla Kotona-blogissa.
Proosa-kurssi on Työväenopiston kurssi vetäjänä nuori Veera Lehtola (pidän hänen tyylistään vetäjänä) Tämä syksyn kurssi päättyy joulukuun puolessa välissä. Ehdin vielä yhteen ennen muuttoa. Mutta jatkunee keväällä taas. Käy Kaskenkadun Opistotalossa katsomassa miten kevään kursseille ilmoittaudutaan. OLen tykännyt käydä siellä jo viime vuonna olin.
Ai kuinka tomaatin pinta tulee herkullisena kuvasta, ja varjot elävät omaa elämäänsä :)
VastaaPoistaNam, nam! Nyt alkoi tehdä kukkakaalia mieli! Tomaateista tulee mielestäni aina aivan ihania, raikkaita kuvia. Johtuneeko siitä, että tykkään punaisesta niin paljon? ;D
VastaaPoistaNiin herkullisia kuvia!
VastaaPoistaVoi kun on kaunista salaattiainesta, kolmas kuva herkullisesti kokoaa värit yhteen.
VastaaPoistaMukavan näköisiä makroja ja hyvän näköistä ruokaa.
VastaaPoistaLuin että "Ruokaa mikrossa. :"
VastaaPoistaKerrohan vähän tuosta proosa piirista, kiinnostavaa!
Iloisenväristä ruokaa ja kevyttä, näitä vielä saa kotoa :)
VastaaPoistaRaastettu raaka kukkakaali on hyvää maustettuna persiljalla ja öljyllä ja mausteilla
VastaaPoistaHienosti kuvattu, ruoka on paitsi hyvää myös kaunista.
VastaaPoistaPääsisikö vielä vähän lähemmäs? Peikko haluaisi nähdä tomaatin kraaterit :)
VastaaPoistaBohemette,
VastaaPoistaMinustakin tomaatin varjot olivat kivat siinä kuvatessa.
TeeTee,
Punainen hehkuu hienolla tavalla, on mukava kuvata sitä.
Riitta Sinikka,
Kiitos.
kaari3,
Salaatti olikin oikein maistuvaa. Tein sitä ison vadillisen tuolla Kotona-blogin puolella.
aino,
Kiitos.
Ari,
Kyllä sitä mikroakin tarvittiin höyrytin siellä kukkakaalen tuolla Kotona-blogissa.
Proosa-kurssi on Työväenopiston kurssi vetäjänä nuori Veera Lehtola (pidän hänen tyylistään vetäjänä) Tämä syksyn kurssi päättyy joulukuun puolessa välissä. Ehdin vielä yhteen ennen muuttoa.
Mutta jatkunee keväällä taas. Käy Kaskenkadun Opistotalossa katsomassa miten kevään kursseille ilmoittaudutaan. OLen tykännyt käydä siellä jo viime vuonna olin.
Aina,
Hyvää olikin.
pappilan mummo,
Pitää kokeilla sitäkin.
Sirokko,
Kattaus tai kauneus onkin puoli ruokaa.
isopeikko,
Ne kraaterit ovat aikamoisa onkaloita.
Herkullisen hyviä kuvia.
VastaaPoistaHienoja salaattiaineksia!
VastaaPoistaKaunista, raikasta, herkullista....
VastaaPoistaKekriviikko meneillään :)
VastaaPoistaHerkkkua ja terveellistä ,hienoa!
VastaaPoistaTekee mieli tomaattia ja basilikaa:)
VastaaPoistaHienot, raikkaat kuvat!!
VastaaPoistaNäistä kuvista pidän. kauniita vaaleita ja herkullisia!
VastaaPoistaTellu,
VastaaPoistaYaelian,
Risusydämen Marja,
Kiitos ihanista kommenteista.
Helinä,
Pieni Lintu,
Pioni,
Kiitos käynnistä ja kommenteista.
sirpa,
Kuvatar,
Ja samoin teille kiitos , mukava kun kävitte.
Aahhh, ihania! Ei kai haittaa, että nappaan nuo tomaatit suuhuni? Herkullisia!
VastaaPoistaNam, ihania kuvia.
VastaaPoistaMinulla on vain noita tomaatteja ja niitä onkin vielä jonkun verran. Muutama vielä kypsymässä pakkasen uhalla...
VastaaPoistaMinulla on vain noita tomaatteja ja niitä onkin vielä jonkun verran. Muutama vielä kypsymässä pakkasen uhalla...
VastaaPoista